Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
PUBG esport épp szárnyal 8000 nézővel, amikor nem hírességek meg ismert streamerek játszanak hanem a pro playerek.. Fortniteból se nézek ki sokkal többet.
-
.LnB
titán
A játék csak áprilisban 296 millió dollár profitot termelt.
-
Create.
addikt
Maga a játékstílus nem futna ki, de a h1z1 5év után lépett ki az EA státuszból(nem biztos, hogy jól emlékszem), még jó hogy ott hagyták.
Pubg-t is szerintem elsősorban azért hagyják el, mert a fő problémákkal nem akarnak vagy nem tudnak mit kezdeni, pénzes dolgok meg jönnek folyamatosan.kijön az új pálya akkor megint fognak játszani vele azok is akik félrerakták, majd megint otthagyják 1-2hónap/hét után, mert a desync játszhatatlanná teszi a játékot.
Bár én nem szeretem a fortnite-ot, de mindközül ezzel foglalkoznak érdemben és talán ez a legjobban játszható is. -
wjbhbdux
veterán
Az eddigi tapaszalatok alapján ezek a BR játékok nagyon gyorsan kifutnak, H1Z1 tavaly nyáron volt a csúcson és már szinte senki se játszik vele, nekik úgy kell most a PS4 változat sikere mint egy falat kenyér. PUBG is lejtőn február óta, már lelépett a játékosok harmada.
A Fortnite majd ha kijön Androidra nemsokára talán már el is éri a népszerűsége határát, aztán csak lefelé vezet az út. Nem csodálom hogy megragadják az alkalmat és minden fillért megpróbálnak kipréselni belőle, az a pár tízezer ember akit érdekelhet egy Unreal eltörpül a sikere mellett, az Epicnek még egy ilyen lehetősége nem hiszem hogy lesz.
-
exedoc
senior tag
válasz
GodGamer5
üzenetére
Ez így van. Ha jól emlékszem valahol lóg a levegőben egy új Unreal Tournament is, amire nincs kapacitás, mert az artist-okat akik dolgoztak rajta elszipkázta a Fortnite, és egyéb projektek. Az UT-n már másfél éve lassan "some code repolishing" van. Anno többek között azért is lett "community project", hogy spóroljanak a büdzsén és a művészeken. Ilyenre bezzeg van pénz. Vagy valaki mondja ki akkor, hogy elkaszálva. Csináljanak egy új Unreal-t akkor tényleg. Nem hiszem el, hogy az egyik legjobb motorral a kezükbe egy Fortnite-ra, meg egy Paragon-ra futja csak. Arról meg ne is beszéljünk, hogy az Engine-ből dől be hozzájuk a lóvé.
-
.LnB
titán
Az E3-on lesz a Celebrity Pro-Am verseny. 3 millió $ összdíjazás. 50 streamer és 50 celeb részvételével. 1 streamer 1 celeb felállásban. Szóval duo.

-
GodGamer5
addikt
Inkább az Unreal 3-ra költenének. Aztán meg sírnak, hogy mekkorák a fejlesztési költségek, közben meg a marketingre tolják el az óriási lóvét.
-
xtremez
aktív tag
Nem semmi! Jól emlékszem, hogy pár éve még nem is tudták, hogy tudnak fennmaradni ? Amikor a nagy kiadók ház belül oldották meg a grafikus motor kérdését és a fortnite is még a habokban volt.
-
Sinesol
veterán
Még nagyon durván számolva is nehezen lehet 8.3 millió/hó az összdíjazás, mivel két szezon az 24 hónapot takar, már is csak 4 milla környékén vagyunk. Arról nem is beszélve, hogy egy szó sem volt róla, hogy tisztán az összdíjazás lenne ennyi, valószínűleg ez a támogatás magában foglalja a rendezvények megszervezését, lebonyolítását is, marketinget, hiszen gyakorlatilag totál nulláról kell felépíteni a versenysportját. Mindent összevetve, tekintve a népszerűséget, tekintve a bevételeket, szerintem nem annyira nagy az összeg, ezzel jól megalapozhatják a játék jövőjét és a hosszú távú bevételt.
Ha azt nézem pl. hogy a Dota2 38 milla összdijazasu és jóval kevesebben játszanak vele, akkor szerintem arányaiban nem is annyira irreális az összeg, tekintve hogy nagyon úgy tűnik, hogy a Fortnite játékosok is Dotásokhoz hasonlóan költekeznek.Szerintem az esport evolúciót nézve reális lépés ez a mostani összeg.
-
-Skylake-
addikt
Van penz lovera. Nincs mese, el kell kezdeni fortniteozni
ennyi penzbol meg annak is jut 500K USD aki elsonek hal meg a 100bol lol -
.LnB
titán
Hallod dubstep, ahogy idősödsz úgy komolyodsz!
jó látni, hogy lassan mi is felnövünk(a feladathoz) 
Jó meglátások. Ezért is vagyok kíváncsi mások véleményére, mert nem követem én annyira a Fortnite-ot.
Mondjuk én azért is sokallom ezt a pénzt, mert egy Dota 2 totnagyőzelemben sokkal nagyobb meló és skill van.
-
Chp
őstag
Az Epic Games inkább készítsen nekünk egy Jazz Jackrabbit 3-at UE4-gyel, áll-leejtős atmoszférával, ütős zenével és ínycsiklandó humorral!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mister_X
nagyúr
Kétszer is el kellett olvasnom az összeget... miafranc.
Egyébként az egy dolog, hogy Ninja jó játékos, de vannak rajta kívül is bőséggel. Itt ugye egy-egy tournament alatt egy meccsbe bekerülhet kb. a létező összes nagy arc, nem az, hogy Ninja +3 vs. 80 cannon fodder + 16 értelmesebb.
-
wjbhbdux
veterán
nem írták konkrétan hogy ez készpénz lesz, simán lehet hogy a Fortnite ingame Vbucks pénzét osztják majd ilyen mennyiségben ingame tournamenteken

"our approach will be different - we plan to be more inclusive"
Ez sztem azt jelenti a Fortnite játékos bázisára nézve, hogy a mobiltelefonos játékosok közt is fogják szórni a pénzt, nem csak PC előtt görnyedő tryhard esport lesz ez. hogy minél tovább az appstore toplistákon maradjon mert addig sokszorosan visszahozza nekik.
-
Szép összeg, és semmi rosszat nem látok ebben!
-
törölt tag
Apró javításként:
"Ellenben egy CS:GO Major 1 millió dollár." (Évente 2 major van, fejenként 1-1 misi az összdíj.)
Viszont nem a pénzdíjból jön be a legtöbb pénz, hanem a matricákból kapott összegekből. Lusta vagyok utánakeresni pontos számoknak ezekkel kapcsolatban.Tehát a Valve évi 2 millió dollárt költ kvázi a versenyekre fixen és a nézők által megvásárolt matricákból kapnak még pénzt az adott csapatok.
-------------------------------------
btw a 100 misi baromi durva.

-
.LnB
titán
Azt hittem nem írsz róla, pont most írtam róla logout-ra.
De akkor törlöm azt, és bemásolom ide a gondolataimat. 
Ez a pénz nevetségesen sok! Borzasztóan sok!
Miheztartás végett:
-2017-ben a Dota 2 összdíjazása volt a legtöbb, 38 millió dollárral.
-2017-ben 16 különböző esport játék, kombinált nyereménye alig lépte át a 100 millió dolláros határt. Olyan játékok mint a Dota 2, LoL, OW, CS:GO, HotS..
Ha csak havi egy versenyt rendeznek, akkor is 8,3 millió dollár lenne egy-egy verseny összdíjazása. Ellenben egy CS:GO Major 500 ezer dollár. R6 Siege Pro League (most volt hétvégén) 167 ezer dollár.
Nem tudom, hogy a versenyek milyen lebonyolításban fognak zajlani, nem tudom hányadik helyezett lesz díjazva. De ez a pénzmennyiség szerintem nagyon sok embert átcsábíthat más komolyabb esport játékoktól. Kis túlzással még afk-olni is megérheti a versenyeken.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jó látni, hogy lassan mi is felnövünk(a feladathoz)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)