- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mishita
tag
válasz
Schuler888 #37 üzenetére
Nem nagyon érdekli őket. De ha egy kicsit többet autózik az ember és átt megy a román határon ott még érdekesebb a helyzet.
-
Mishita
tag
Én úgy vagyok vele hogy van benne valami. Itt vidéken van olyan bolt még mindig ahol nem tudsz bankártyával fizetni. Úgy hogy éjjel sokat nem érsz ha nincs nálad készpénz. Vannak olyan részek ahol egy óra kocsival mire be érsz olyan városba ahol van bank automata, és nagy részt azért mert úttalan utak vannak. Értem én a dolgot Pesten nőtem fel csak itt nagyon vidéken kicsit még más a világ nézet.
-
Mishita
tag
Ismerek egy nagy öreget aki azt monda hogy amíg az urak forintért adnak cukrot ,és a lányok a luxus autókra izgulnak nem a floppy lemezekre addig ez se ér többet egy tele f**ot lopo töknél
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hardcore café
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ingatlanos topic!
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest