- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
Az elmúlt 1 hónapban kb. heti rendszerességgel indul újra az órám, vagy sötétül el a kijelző.. Néha azt veszem észre hogy rebootol egyet, néha meg "csak" elsötétül a kijelző és hardresettel (hosszan nyomom a gombot) újraindul. Másnál van hasonló tapasztalat? Semmit nem mókoltam rajta az elmúlt időszakban ugyanúgy zepp+notify-t használom. Lehet kéne neki egy factory reset mert az nem volt amióta megvan
GTS 3
Ki mire használja a 2 giga tárhelyet? -
ktomcat
senior tag
Hát akkor csak nálam van valami, hétvégén factory resetelek és reméljük elmúlik...
A tárhellyel tisztába vagyok, ezért kérdeztem offolva meg "vicceskedve", csak hátha talált rá valaki valami workaroundot hogy normális dolgokra is lehessen használni, mert így teljesen fölösleges ennyi hely... Legalább egy PDF-et vagy képeket tudna kezelni (na nemmintha ekkora kijelzőn akkora élmény lenne, csak hát na)
-
ktomcat
senior tag
Nos a factory reset úgy tűnik jót tett, azóta nem volt reboot sem kifagyás
Amit még közben kitapasztaltam, hogy a Zepp-et és a Notify-t nem érdemes SD Maid-el tisztogatni mert BT problémákhoz vezet (ha elveszti a jelet nehezebben csatlakozik újra, bluetooth újraindítás stb).
Hamár bajlódtam frissítettem egyet a watchfacemen is, egyelőre csak a fő számok lettek nagyobbak és ennek fényében rendeztem át a dolgokat hogy elférjenek. A night ikonokat továbbra sem használja, bár e téren van fejlemény, csináltak egy scriptet úgyhogy majd ránézek. Elméletileg ez a night ikonos probléma megszűnne egy ZeppOS főverziófrissítéssel, amit valószínűleg (jó xiaomi szokás szerint), ez az óra már nem kap meg.
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
GTS 3-at néztem ki feleségemnek.
jelenleg az alvásfigyelés, többi funkció mennyire működik pontosan? mi az ami pontosan megy mi az ami nem?
[ Szerkesztve ]
-
ktomcat
senior tag
Szerintem ha nagyobb problémák lennének akkor azokkal tele lenne a fórum. Nekem első generációs bip-em volt előtte, ahhoz képest eléggé hiányzik a transzreflektív kijelző, meg hogy folyamatos pulzusméréssel elég volt 2 hetente tölteni. A bip mintha jobban érzékelte volna az éjszakai felébredéseket, de ez nem valószínű hogy az órán múlik, mert pl. múlthéten zepp nélkül, notify-al használtam a GTS3at és azzal pontosabb adatokat hozott ki, csak a notify időjárás adatai nem a legjobbak.
-
ktomcat
senior tag
ja igen, tényleg hamár firmware, amit pár hsz-el fentebb írtam csak annyi a baja. Jelenleg csak scriptelt watchfacekkel használja az esti időjárás ikonokat. Én hiába szenvedtem vele, vagy próbáltam átszerkeszteni olyan watchfaceket amik használják, error-ra fut valamiért...
Szomorú hogy nem várható rá frissítés, amióta megvan az óra nálam 1x frissült... És a weatheres bugot is már számtalanszor jeleztem nekik... -
keselyü57
tag
Én is írtam a supportnak, válaszoltak is.
"Köszönjük, hogy megkereste az Amazfit/Zepp ügyfélszolgálatát. Elnézést kérünk, ha a termék kellemetlenséget okozott! Őszintén szólva, minden óra firmware-frissítése bizonyos kockázatokat rejt magában az elektronikai termékekre nézve. Tekintettel arra, hogy a jelenlegi firmware stabilan fut az Amazfit GTS 3-on, attól tartok, hamarosan nem lesznek frissítések. Ennek ellenére nagyra értékeljük visszajelzését. Ezt a beszélgetést termékvisszajelzésként is megjelöltem felülvizsgálatra, ami azt jelenti, hogy az Ön véleményét az Ügyfél hangja programunk részeként összesítjük, amely vásárlói visszajelzést ad termékfejlesztő csapatainknak. Még egyszer köszönöm a támogatást! Szép napot. Üdvözlettel: Tiffany Amazfit Support"
Szóval... frissítést ne várjon senki! -
lacentos
tag
2 éves vekker és leó.
-
ktomcat
senior tag
Nincs is baj az órával, csak a "szokásos" xiaomi "support"-al van a probléma.. Az, hogy ők stabilnak titulálnak egy firmware-t amit nem az (oké csak egy éjszakai weather ikon bug), az nonszensz.. Még szerencse hogy találtak rá mostanság megoldást, szokás szerint az user-ek...
Látom közbe, hogy te szószerint a piacon állítod helyre[ Szerkesztve ]
-
HUNited
őstag
Sziasztok, nálatok működik Zeppben az adatok kikérése? Nekem a mellékelt képen látható hibát adja telefonról és böngészőből (https://user.huami.com/privacy2/index.html) is.
(aki nem tudná miről van szó: Zeppben Profil > Beállítások > Személyes információk biztonsága és adatvédelem > Felhasználói jogok gyakorlása > export adatok) -
ktomcat
senior tag
Szia!
Bár én eddig még nem tudtam róla hogy van ilyen, exportáltam és kiküldte a megadott emailre. Először 1 napos intervallummal, majd az elmúlt 1 évet (a hibaüzenetedből kiindulva méretproblémára asszociáltam), mindegyiket elküldte és le is tudtam menteni
Amúgy ez mire jó? Valahova be lehet ezeket az adatokat importálni?
[ Szerkesztve ]
-
HUNited
őstag
Köszi. Én is próbáltam egy nappal (amúgy értelemszerűen az egészet akarom leszedni), és nem ment. Majd kipróbálom másik telón. Amúgy böngészőből szedted le vagy telóról?
Az adatokat elvileg át lehet vinni más szoftverbe, valami olyan formátumban kellene hogy kiadja, pl. CSV, vagy TCX (ez a "szabvány" az ilyen jellegű alkalmazásoknál, gyakorlatilag XML), vagy fel lehet dolgozni pl. excelben. Még nem látom hogy mi jön le belőle, így nem tudom pontosan, de a jogszabály lényege pont az, hogy hordozhatóvá kell tenni a kapott adatot, azaz kell hogy tudja más szoftver fogadni. Nekem azért kell mert márkát váltok, és szeretném ha a régi adataim nem vesznének el.
-
-
SamiCsillag
senior tag
Ennek a csopinak annyi?
-
keselyü57
tag
válasz SamiCsillag #378 üzenetére
Igen úgy tűnik. Szoftver frissítés nincs, a gyártó már nem foglalkozik vele. Ez sajnos nagy hibája az Amazfitnek. Az óra, már akinek még meg van, teszi dolgát.
-
tsilver
aktív tag
GTR4 re tegnap jött ki az új OS3 na azóta ugyan a Zepp-el kapcsolódik a telefonon, de a telefon része nem az órának, magyarán nem tudok se hívni se fogadni az órán, meg sem jelenik az elérhető bluetooth eszközök között. Vmi 5let?
[ Szerkesztve ]
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
SamiCsillag
senior tag
Segítsetek nekem, akik még itt vagytok!
Ezért érdeklődtem, hogy a csoport nagyjából működik e még. Másfél éve van meg az óra, egy GTR2-est váltott, annak annyi volt a hibája, hogy beszart a gps-e, kinti futáshoz kuka lett. Aztán megvettem a GTR3-at, kb egy hónappal ezelőttig tökéletes műkögött. Annyi, hogy futópadon a futást nem mérte olyan pontosan, mint az elődje, de +-10%-nál rosszabb soha nem volt. Egy hónappal ezelőttig. Eleinte dupla annyit mért. Ha futottam 8 km-t, akkor 16.5-öt mért és mindig rendre sokkal többet. Próbáltam szinkronizálni, korrigálni, "megmutatni", tanítani neki, hogy mennyit futottam, de semmi. Kb egy hete meg az a baja, hogy sokkal kevesebbet mutat, nagyon. 8 km helyett másfelet mért.
Ez a korrigálás sem a régi már, korábban elég volt egyszer megmutatni neki és utána jól mért. Ráadásul a Zepp alkalmazásban nem találom már, hogy hol tudom beállítani pl a lépés hosszát. Már ezerszer végig néztem, de vagy vak vagyok vagy nincs már ilyen.
A korrigálás sem az igazi az edzés végén, mert pl ma is futottam 6 km-t, de nem engedett 4 km-től közelebbit korrigálni. Mi lett ezzel is meg az órával is? A Zepp is egy kuka lett...
De muszáj maradnom, mert lassan 10 év adatait mentettem ide...
Mit tanácsoltok? -
ktomcat
senior tag
válasz SamiCsillag #383 üzenetére
Esetleg az órán egy factory reset?
-
ktomcat
senior tag
Kicsit off, de aki már váltott órát, mire váltott? Eddig külsőre square párti voltam, de most már nézelődöm a "kerek" órák iránt is, a szempont az lenne hogy a notify-al kompatibilis legyen.
-
tsilver
aktív tag
Keresnék törött nem működő Amazfit órát ( privátan)
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
Tyca
senior tag
Sziasztok!
GTR 3 vásárlásán gondolkodom, de olvastam több helyen is, hogy egy idő után behalt rajta az érintő kezelés, ezt tapasztalta itt valaki, tipushiba lenne, vagy csak vaklárma?
-
Tyca
senior tag
válasz SamiCsillag #390 üzenetére
Kösz az infót mindenkinek, végül GTS 3-at vettem a kisebb méret miatt
-
ktomcat
senior tag
Végül a GTS4 lett az utód, a 3al se lenne sok bajom ha támogatnák rendesen
Akit érdekel vagy hasznosnak találja, annak mellékelem az utolsó GTS3 verzióját a watchfacemnek, amivel használtam
[ Szerkesztve ]
-
keselyü57
tag
Amikor nincs a csuklómon az óra az értesítések, az automatikus pulzusmérés stb. akkor is működnek. Ki lehet ezt kapcsolni és ha igen akkor hol? Sajna nem találom. Előre is köszönöm a tippeket.
-
ktomcat
senior tag
válasz keselyü57 #395 üzenetére
Ha esetleg az "off-wrist lock and password"-öt beállítod akkor nem kapcsolja ki őket, ha leveszed? Vagy a DND-t ha bekapcsolod amikor leveszed akkor az értesítések megszűnnek, pulzusmérés meg egy idő után leáll amikor eljut hozzá hogy nincs a kezeden. Másra nem tudok tippelni a beállításokon belül
-
gya/352
tag
Üdv Mindenkinek! Ha él még ez a topic. En most gondolkodom, egy GTS3 beszerzésén a feleségem részére. Most Huawei Watch Fit-et használ, de folyamatosan gondjai vannak az úszásnem felismeréssel, és az úszás közbeni adatrögzítéssel. A hátúszás alatt történt adatokat nem, vagy csak időnként rögzíti. Mellúszássnál nincs ilyen probléma. Ezért szemezünk most ezzel a GTS3-al, bízva benne hogy megbízhatóbban fog működni. Van itt esetleg valakinek tapasztalat az úszáshoz és főleg a hátúszáshoz kapcsolódó adatok rögzítésével kapcsoaltban? Megköszönném ha ilyen irányú tapasztalatokat kapnék az aktív felhasználóktól. Úszáson kívül spinning és kültéri kerékpározás nyomkövetése még a cél, valamint az általános mindennapi pulzus, alvás, stb követés. Ezekkel a Watch Fitnek sem voltak problémái csak a hátúszással. Köszönöm ha kapok bármilyen visszajelzést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest