- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
A nagy problémája a win8 amúgy, ami máshol meg az előnye. Az a helyzet, hogy baromi kevés jó szoftver van rá még mindig, elég meghökkentő lehet pl. egy android tablet után, hogy nincs "hivatalos" facebook, youtube app, meg úgy en bloc semmilyen google app gyakorlatilag, ez utóbbiakra nincs is túl nagy esély gondolom. Persze böngészőben megy bármi, de az fényévekre van kényelemben egy tabletre szabott szoftvertől. Előny meg a win8 ott, hogy az összes megszokott desktop cuccot tudod használni, mintegy laptop helyettesítőnek - viszont a tablet funkciója a kevés jó sw miatt még elég gyér.
-
bounty123
őstag
Szerintem egy ilyen monstrum mint az ativ smart pro, vagy akár a surface pro alig nevezhető már tabletnek, nem jók ilyen célra. Egy dologban jók, a sebességben - de közben óriásiak, nehezek és kevés időt bír az akku. Ez ellentétes a tablet lét lényegével, a mobilitással. Nekem vivotab smart-om van, és már ez is feszegeti a határokat a súlyával, méretével. Egy 11.6-os core i5-ös cucc aktív hűtéssel már túl van rajtuk, se tabletnek se ultrabooknak nem igazán jó.
Én pl. direkt billentyű-dokkoló nélküli gépet akartam, hogy véletlenül se netbookként használjam, minél kisebb legyen az egész csomag. Van egy bluetooth egerem hozzá és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest