- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rikseven
tag
A töltőt kicseréltettem személyesen. Minden rendben van vele, töltés közben semmi hangja. A gép viszont maradt. Felajánlották, hogy azt is adnak újat, de nem szerettem volna.
Néhány észrevétel a táblával kapcsolatban. Nekem is előjöttek azok az érdekességek, amiről már itt korábban olvastam. Vagyis, hogy 80%-ig tölt az akku, majd ott megáll. Illetve, hogy a képernyő fényereje változik, ingadozik automatikusan. Szerintem szoftveres gondok ezek. -
Rikseven
tag
Sziasztok!
Ma megérkezett a TF103C. Nagyon nem volt még időm tesztelni, de az első benyomás rendkívül pozitív. Szép a kijelző, gyors, a wi-fi jelet bitang gyorsan megtalálja.
Ami negatívum, hogy a hálózati töltője szörnyen hangosan zúg. De tényleg zavaróan. Másnak is van ilyen problémája, vagy csak engem tisztel meg? -
Rikseven
tag
Sziasztok!
Most szeretném lecserélni a Huawei Ideos S7 Slim-em egy ilyen táblára. Főként netezni, olvasni és filmet nézni használnám. A kérdésem az lenne, hogy milyen minőségű a stereo hangszóró filmezéskor? Ha jól látom inkább a hátoldala felé vannak elhelyezve. Mennyire befolyásolja ez a hangzást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest