- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vályi Gyula
újonc
Sziasztok! Lenne egy nagyon keveset használt Oplay R3 lejátszó, ha valakit érdekelne. Távirányító gyári állapotban. A készülék frissítve, magyaritva..
-
Vályi Gyula
újonc
válasz
gojko.m #5816 üzenetére
Kedves Gojko!
Köszönöm válaszod.. kár, hogy nem lehet többet kihozni ebből a masinából. De hát ne legyünk telhetetlenek... . A műszaki cikkek ezen szegmense olyan ütemben fejlődik, hogy egy közel 10éve megtervezett készüléktől kész csoda, hogy még egyáltalán használható..
Az összefoglaló remek volt, köszönöm! Azért ha eszedbe jut, hogy melyik skin-ben láttad, kérlek jelezd.. tennék egy próbát mielőtt okos TV-re váltanék. -
Vályi Gyula
újonc
Sziasztok!
Elovastam a téma összefoglalót és élő is vettem leporolni az öregecske O'play R3 lejátszómat. Mindent úgy csináltam ahogy le volt írva, és szuper lett.. köszönet érte. Viszont segítséget szeretnék kérni abban, hogy miként tudok rátenni webböngésző modult? Valahol azt olvastam, hogy az Opera fut rajta, de nem találom sehol..
Előre is köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest