- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlmaZoli
tag
Sziasztok, a kovetkezo lenne a problemam. Adott egy hdp-r1, hd2-es firmware-el. Eddig egy Canyon wifi adapterrel hasznaltam, de csak ritkan (pl internet radiora), siman usb-n keresztul volt csatlakoztatva a vinyo. Nemreg beszereztunk egy uj routert, amiben mar van usb megosztasi lehetoseg, ugyhogy atraktam ide a vinyot. A player felismeri a halozatot es a vinyot is, de nem a network, hanem az upnp alatt (elvileg nem ott kellene lennie), masreszt a nagyobb fileokat mar nem jatsza le (pl bdrip-eket, mert azt irja ki, hogy Media was removed), csak a kisebbeket, pl mp3, de azokat teljesen jol. Gondoltam, a wifi adapterrel lehet problema, beszereztem egy Asus adaptert, amit elvileg az Air-hez is adnak, de ugyanez a problema, igaz, mindketto csak 100Mb-s, nem 1000-es. Szerintetek mi a baj? Elkepzelheto, hogy firmware-t kell frissiteni? Vagy mas lehet? Elore is kosz a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest