- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ispi
tag
válasz
emerzee #2819 üzenetére
"Gondolom, ez azt jelenti, hogy megvettek egy pakkot drágábban, és nem akarják elbukni a zs-t..."
Igen, ez a legvalószínűbb. Úgy látszik, erősen építenek azokra a vásárlókra, akik nem olvasnak adatlapot, vagy nem értik, ami oda van írva. Mint amikor itt is írta valaki, hogy a HD7 és a Samsung Tab között vacillál, de a Samsung felé hajlik, mert az Samsung. Na, Ők fogják megvenni a drágábbat, mert az mégiscsak drágább, biztos más és jobb is (Euronics közben vigyorog és kezet dörzsöl).
-
ispi
tag
Üdv!
Nézegetem ezt a gépet és egyre jobban tetszik, át is olvastam a fórumot róla és találtam ma valami érdekeset. Valaki írta, hogy az Asus szerint a különböző típuskódok ugyanazt a gépet takarják, csak más "pakk"-ból származnak. Itt viszont érdekes módon 10 E. Ft a különbözet a kétféle, állítólag ugyanolyan gép között.
1: [link]
2: [link]
Mondjuk a fehér meg egy harmadik áron van, gondolom inkább az cég nem állt a helyzet magaslatán, de azért érdekes. Máshol is találkoztam azzal, hogy külön volt véve a két típuskódú, kék gép, árban viszont már csak 1-2 ezer volt a differencia.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest