- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedro21
tag
Tipikus hibákat én egy hetes használat után nem igazan tudok mondani. Jelenleg ebben a méretben, kategóriában best buy a memopad. A fonepad intel atom platformra épül, teljesitmenyben jócskán elmarad a memopadtól. Persze kérdés hogy szamodra mennyire fontos a mobil internet. Szerintem még az összeszerelés minősége is nagyon hasonló a két készüléknél (mindkettő elmarad a nexus 7-től).
-
pedro21
tag
válasz
Imike_80 #835 üzenetére
Szia Imi látom te is itt kötöttél ki. Nagyon korrekt kis készülék az előzőhöz viszonyítva ég és föld.
A 4.2.4 a kernel verzió ha jól emlékszem, az android verziója 4.2.2. Én nem frissítettem az itt említett hibák miatt. Egyébként az enyém aug 31. 4.2.2 androiddal érkezett. Au egyedüli bug amit eddig észrevettem, az a home launcher fagyása. Ezt leszamitva tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest