Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Szombaton vettem a kis TAB-ot, aznap nyomkodtam kicsit, le is merítettem néhány %-ra. Kikapcsoltam, s éjszakára fenn hagytam a töltőn. Vasárnap reggelre készen is volt. Azóta bírja.
WiFizek, játszom, böngészek, olvasom a fórumokat, stb. Napi 1-másfél órát használom, max ennyire van idő. Ma reggel még 27%-on volt az akksi. Ma vagy holnap lemerül, terveim szerint még egyszer eljátszom ezt, hogy 10% környékén kikapcsolom, s ráteszem egy éjszakára. Reméljük jó lesz.
Amúgy fehér, MM-ban vettem, nem nyekereg, nem vibrál a kijelző alacsony fényerőnél, minden patent rajta! 2013.09-es, 4.2.1. Pörög szépen, nekem elég 'smooth'.godzsy2 ; #841 patow: Annyira nem életbevágó a multiuser, úgyhogy még nem frissítek.
Először megnéztem, hogy van-e frissítés, de folyton csak villogott, hogy a szerver foglalt, nézzem meg később. Végül egy külföldi fórumon megtaláltam, hogy a CMclient és DMclient-et le kell állítani. Utána jó is lett, megtalálta a frissítést, de nem töltöttem még le. Ezért kérdeztem annak idején, hogy van-e program, amivel lehet GYÁRI Rom-ot rakni rá. Mert előfordulhat, hogy van, aki inkább visszatenné a 4.2.1-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
WiFizek, játszom, böngészek, olvasom a fórumokat, stb. Napi 1-másfél órát használom, max ennyire van idő. Ma reggel még 27%-on volt az akksi. Ma vagy holnap lemerül, terveim szerint még egyszer eljátszom ezt, hogy 10% környékén kikapcsolom, s ráteszem egy éjszakára. Reméljük jó lesz.