- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk67
csendes tag
válasz
emerzee #2637 üzenetére
Én próbáltam és megy
Már régebben írtam Neked, hogy vettem egy külsőtápos USBHUB-ot és azzal működik a billentyűzet, az egér, még egy kontrollert is próbáltam az is működik. Sajnos a pendrive-ot nem látja, pedig többet is próbáltam. Valószínűleg, ha root-olnám a tabot, akkor ez is működne.
Ezután szétvágtam két usb hosszabbítót és készítettem belőle egy otg kábelt, amit tápra is lehetett dugni, de nem működött a HUB nélkül.
Csak foglalkoztatott a dolog, ezért a gyári otg kábel vezetékén a piros és fekete érről leszedtem a szigetelést és hozzákötöttem egy usb dugó piros és fekete erét. És láss csodát, működik a dolog.Próbáltam a tab töltőjével, a PC usb kivezetésével, sőt a kocsi szivargyujtójával is, és minddel működik.
A következő lépés az, hogy venni kellene egy külső akkumulátort, hogy azzal működik-e. Így már nem lenne helyhezkötött.Ha még ezek után sem hiszed el, akkor össsze kellene jönnünk valahogy (esetleg skype-on, bár nem nagyon használtam még) és megmutatom neked
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Star Trek
- Napelem
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest