- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
Lehet hogy jobban járna ez a készülék, ha kicsit még várnának a 4.4-el. Nekem a Nexus 7 több furcsaságot produkált az alatt a pár nap alatt mióta kijött rá a KitKat, mint összesen, amióta megvan (fél éve).
Gyári alkalmazás még nem omlott össze, de több más program csak úgy magától leállt. De talán ez betudható annak is, hogy még nincsenek 4.4-re optimalizálva. Az AccuWeather pl. saját lokalizáció közben áll le, de ha manuálisan adom meg neki a helyet, kikeresve a netről, akkor viszont jó. A Bitcasa meg nem hajlandó a felhőből betölteni se a képet, se a bélyegképet (csak homokórázik egyfolytában). Pedig miután feltelepítettem a 4.4-et egyből egy factory resettel kezdtem, hogy ne akadjon a gép. Azzal nincs is baj, láthatóan smooth-abb, mint a JB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Airsoft
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest