Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
Lehet hogy jobban járna ez a készülék, ha kicsit még várnának a 4.4-el. Nekem a Nexus 7 több furcsaságot produkált az alatt a pár nap alatt mióta kijött rá a KitKat, mint összesen, amióta megvan (fél éve).
Gyári alkalmazás még nem omlott össze, de több más program csak úgy magától leállt. De talán ez betudható annak is, hogy még nincsenek 4.4-re optimalizálva. Az AccuWeather pl. saját lokalizáció közben áll le, de ha manuálisan adom meg neki a helyet, kikeresve a netről, akkor viszont jó. A Bitcasa meg nem hajlandó a felhőből betölteni se a képet, se a bélyegképet (csak homokórázik egyfolytában). Pedig miután feltelepítettem a 4.4-et egyből egy factory resettel kezdtem, hogy ne akadjon a gép. Azzal nincs is baj, láthatóan smooth-abb, mint a JB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő