- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
Lehet hogy jobban járna ez a készülék, ha kicsit még várnának a 4.4-el. Nekem a Nexus 7 több furcsaságot produkált az alatt a pár nap alatt mióta kijött rá a KitKat, mint összesen, amióta megvan (fél éve).
Gyári alkalmazás még nem omlott össze, de több más program csak úgy magától leállt. De talán ez betudható annak is, hogy még nincsenek 4.4-re optimalizálva. Az AccuWeather pl. saját lokalizáció közben áll le, de ha manuálisan adom meg neki a helyet, kikeresve a netről, akkor viszont jó. A Bitcasa meg nem hajlandó a felhőből betölteni se a képet, se a bélyegképet (csak homokórázik egyfolytában). Pedig miután feltelepítettem a 4.4-et egyből egy factory resettel kezdtem, hogy ne akadjon a gép. Azzal nincs is baj, láthatóan smooth-abb, mint a JB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- League of Legends
- Apple iPhone 17 - alap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Energiaital topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest