Hirdetés
Hirdetés
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na igen, nem lett rossz, de nagyon erős érveknek kell elhangoznia ahhoz, hogy valaki ezt vegye a 2013-as Nexus 7 helyett.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
saelin
veterán
70k lesz itthon a wifis? Nem hiszem el!
(#1) ollie
MicroSD bővíthetőség.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
Egyszerűen gyönyörű szívesen kipróbálnám jó magam is. Mondjuk az eleje egy picit xiaomi mi 3-látom benne.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
babkukta
senior tag
válasz Luck Dragon #4 üzenetére
Vagy éppen egy Lumia
Egyébként tényleg jó masina. Igényes külső, sztereó hangszóró, hardverileg is ok, bár láthattunk már jobb optimalizációt is az Asustól. Ettől persze szerintem a Nexus 7 13 Edition jobb választásÜdvözlettel, Tibi
-
Csapoati
nagyúr
Annyira nem gyozott meg, de azert en az ev legszebb tablete dijat mar most odaadnam neki.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
törölt tag
Kövezzetek meg, de szerintem ez nagyon ronda
-
eventus
veterán
Szép, okos és még szépen is muzsikál!
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
tzsolesz
nagyúr
Jó kis gép lett ez szerintem.
Abból az optikából érzésre jobbat is ki lehetne hozni szoftveresen.
-
BOBAKILL
őstag
Nem rossz masina, a dizajn tenyleg megerdemelne az ev tabletje dijat ahogy elobb kifejtette a kollega.
Vegre egy normalis kulseju, igenyes tablet. Mar a kulsejeert is megerne, de a hw is utos. Kar az optimalizalatlansagert, de biztos javitanak rajta. A kamera meg engem speciel hidegen hagy egy tablettaban.
(Bar koncerten lattam tablettel fozni lanyokat. Szoltak is a szervezok hogy ha n akarnak kimenni akkor surgosen rakjak el.) -
Garada
őstag
Ez a formavilág nem lesz a kedvencem de nem rossz készülék.
-
wortz
tag
Ez nem az új nexus telefon? Esetleg a legújabb Samsung Galaxy? Habár a mérete alapján ez inkább valami mini lesz.
-
Bambalazs
senior tag
válasz matteo_szg #9 üzenetére
-
Mister_X
nagyúr
Júj, hát ez nagyon bejövős. Valami ilyesmi méretet képzelnék el magamnak... csak annak meg még drága. 4.7" WP - 7" Android - 9.8" iOS, teljes lenne az öröm.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
helixP
nagyúr
Mióta számolunk wattórában akksit? Nekem, mint nagyonnem műszakinak valaki kiszámolhatná ez alapján
[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
Jó kis vas.
Lehet gondolkozni, hogy ezt vegyem vagy az LG 8.3-at..."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
bostone
addikt
Ebben is intel szív. Ennyire drágán mérik a snapit?
A készülékek elnevezésén módosíthatna a gyártó. Mittomén. Asus Hayabusa 7, Asus Ninja 9, Asus Hornet 10.1 vagy valami hasonló, hogy a nép egyszerű fiai egyértelműen lássák a különbséget. -
Peat;)
veterán
Ha valamit megtanultam android fronton az az, hogy csak olyan készüléket szabad vásárolni ami az alaprendszerrel is megfelelően működik. Bízni a frissítésekben finoman szólva is vakmerő, főleg hogy semmi garancia arra hogy attól jobb lesz valami.
-
Fitzgerald
veterán
Wifis-s verziót be is vállalnám ennyiért.
-
Taranti
senior tag
Nem lenne ez rossz, de ilyen hardver alá tényleg jobban optimalizált szoftverkörnyezet illenék. Mennyire lehet számítani ilyen jellegű frissítésekre?
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
Tibcsi21
csendes tag
játék teszt a youtube-ról (okt. 20-ai)
valaki próbálta a Real Racing 3-at, hogy "Extra high" beállításban fut-e rajta?
https://www.youtube.com/watch?v=qzZjLPVAmjE
Real Racing 3 :-)
-
ranek11
csendes tag
Tényleg jött optimalizációs frissítés a tablethez? Ha igen, mennyire lehet érezni az androidon vagy a játékokban? Ha valakinek meg van a masina akkor erősítsen meg legyen szíves.
-
ranek11
csendes tag
Oké! Előre is kössz a választ! Használd majd egészséggel!
[ Szerkesztve ]
-
sebaska
csendes tag
sziasztok,ennél a modellnél is van az a kettősképernyő mód?
Ne szégyelld kimondani, amit nem szégyellsz gondolni!
-
Flevo
tag
Hol lehet jó áron hozzájutni az LTE verzióhoz? Köszi!
-
Tibcsi21
csendes tag
Tegnapi "Ferrari" frissítés óta újra megy x86-on a Real Racing 3!! :-)
RR3 Grafika program nem megy rajta, Android 4.4.2 kompatibilitási hibát, vagy valami ilyesmit ír ki...
Ha esetleg valakinek jól jönne az infó! :-)
Real Racing 3 :-)
-
KisDe
újonc
Sziasztok!
Nem rég vetem egy ilyen tabletet (imádom, egyszerűen tökéletes), és érdekelne, hogy tudja-e valaki, mikorra várható a lollipop frissítés?
-
zozika2
tag
Sziasztok!
Milyen a tablet? Érdemes megvenni? -
szabeszmeist
újonc
Sziasztok
Az Android OS màsnak is folyamatosan èbren tartja a kèszülèket? Mit lehet vele kezdeni, hogy ne hasznàljon ennyi energiàt?
Előre is köszi a segítsèget!
-
szabeszmeist
újonc
Jàtèkkal nekem semmi gondom nincs. RR3at simàn viszi ès van kèp a visszapillantòban is. Egyedül ez az akkumulàtor problèma, mert most 5 òra a kijelző időm, ami nagyon kevès.
-
zozika2
tag
válasz szabeszmeist #48 üzenetére
Pont az lenne az egyik, amivel sokat játszanék
És semmi akadás, simán megy? A legmagasabb beállítással is?
Az Asphalt8 és a PvZombies2-t is próbáltad már?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
cinemazealot
addikt
Sziasztok!
Valaki lefuttatná rajta a Developer Tools nevű alkalmazást? Érdekelne, hogy van-e benne giroszkóp (tehát az android.hardware.sensor.gyroscope nevű system feature).
Köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen