- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaCoNBazsó
csendes tag
Mivel nem tudták garanciában megcsinálni a fonepadom, így kisebbre cseréltem a T-nél. Megmaradt az autós és az asztali tartóm vadi újnak, akit érdekel írjon privátban!
-
BaCoNBazsó
csendes tag
És hozzá sem nyúltam, nem is mozgok mobil cellák között, semmi. Ott középen a vonal meg szerintem a kikapcsolt állapotban merülést jelzi. 10nap alatt 66%-ra? Na ezt kéne tudnia, de még teljesen kikapcsolva is 4napig bírná kb nálam, nem még repülőben.
Na holnap kommunikálok ASUSékkal aztán meglátom mi lesz.
lord.lakli: Sejtettem, hogy ott értettél félre.Azért köszönöm az infót.Repülőben csak nem fogyaszthat kevesebbet mint kikapcsolva (SIM maga csak nem fogyaszt egy kikapcsolt telefonban
).
-
BaCoNBazsó
csendes tag
válasz
lord.lakli #1282 üzenetére
-
BaCoNBazsó
csendes tag
válasz
mcguyver #1280 üzenetére
Teljesen kikapcsoltam és úgy merül 1%-ot. Lezárva szintén legalább annyit. Szűz rendszer, csak sim még memóriakártya sincs beletéve. Nekem akkor 4 nap alatt úgy lemerülne, hogy hozzá sem nyúltam...Van egy samsung telefonom, ami sírba visz az akkujával, ezt direkt azért vettem, hogy bírja mint állat. Új korában jó volt,erre mire megjött hozzá minden kellék lehal.
U.I.:Tudom, hogy manapság az óránként 1%-nak örülni kell a konkurenciát nézve, de tudom, hogy ez a típus tud jobb is lenni. -
BaCoNBazsó
csendes tag
Megjárta a készülékem Brno-t. Beküldve azzal a hibával, hogy kikapcsolva is merül óránként 1%-ot. Szerintetek mennyit merül most, hogy visszakaptam? 1%/óra.
Pedig kicserélték az akkut. Ötlet valakinek?
U.I.: Ha ez normális akkor szóljatok! -
BaCoNBazsó
csendes tag
Luciano,Antivip:flash nálam sincs,már a frissítés előtt se volt,ötletem sincs a megoldásra. A népszerű navigációs programban nálam nem navigál hangosan, de a többi hang megvan. Én ezt a kettőt szeretném megoldani, meg majd az akksis problémámat és boldog leszek. :-)
-
BaCoNBazsó
csendes tag
En elvileg ugyan azt rendeltem olcsobban. http://rover.ebay.com/rover/0/e11401.m1842.l3160/7?euid=d91a1cbe8d324d4399983c4f6b917d8d&loc=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2FeBayISAPI.dll%3FViewItem%26item%3D121163871182%26ssPageName%3DADME%3AL%3AOU%3AGB%3A3160&exe=10014&ext=100027&sojTags=exe=exe,ext=ext
Sajnos kikapcsolva is merulok orankent 1%ot... -
BaCoNBazsó
csendes tag
Este megpróbálom kikapcsolt állapotban mennyit esik. Most öt óra alatt 5%ot merült, hogy hozzá se nyúltam (cella készenlétre 69%ot, tétlen táblagépre 18%ot mutat akksihasználatnál). Lehet láma kérdés, de az ultra energiatakarékos módban (amiben jelenleg van) normális, hogy fel tudom hívni a kütyüt?
-
BaCoNBazsó
csendes tag
A telefon szoftverének frissítése óta az éjszakai 1-2%-os merülésből 10-20%-os merülés lett. Tapasztalt valaki hasonlót?
-
BaCoNBazsó
csendes tag
Flash támogatást meg tudta valaki oldani 4.1.2-es android alatt? Tegnap jött meg a kütyü a T-től, jövőhéten tesztelem függetlenségre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Elektromos autók - motorok
- Goddess of Victory: Nikke
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Argos: PH!arckép
- További aktív témák...
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest