Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mobilhasználat külföldön
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Pont ez az a ház, amivel szemezgettem. Ez volt az egyetlen olyan, amit találtam, ami mITX-es, és amibe még beleférnek a cuccaim. vidkártya, 3vinyó +ssd.
Egyedül a hűtést kéne megoldani valahogy. Meg persze új alaplapot venni, új hűtést (bár lehet, hogy a proci eredeti hűtője megvan még, az kellőan alacsony, hogy beférjen a táp alá), meg ha a vinyók mellé nem sikerül bepaszírozni az ssd-t, akkor a 3-ból valahogy 2-t kell csinálni. Vagy kukázom a cuccaim 1/3-át vagy új vinyókra cserélem, ami plusz kiadás.
Mindezt azért, hogy kisebb házban is elférjek.És ahogy néztem, annyival nem is kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
Üzleti előfizetők hirdetései
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest