- Nem lesz iPhone 19
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
No, igen.
Természetesen vannak itt igazi szakik, akik értenek is az adott topik témájához.
De, olyan szinten felhígult a "szakma", hogy manapság már tényleg meg kell néznem, hogy ki, mióta regelt és mennyi hsz--e van szakmaiban.És boldog-boldogtalan osszajazészt, mert kinyílik a szája és jön kifele belőle... a bullshit.
Az meg tényleg a pláne mikor belekeveri a politikát, még ha ugyan hat is rá nyilván, de azért fáj olvasni.... -
-
Igen, sok ilyen téma van.
És nyilván lényeges szabály, hogy ne a legolcsóbb vackot vegyük, mert úgyis kifizeted a drágábbat, mivel javítani/cserélni kell vagy kidobod és újat veszel. Terheled vele a környezetet, meg az idegrendszered, mert nem alkalmas arra, amire szántad, de legalább pörgeted a gazdaságot...De, azért a lófüttynek is van vége és +4 FPS-ért meg 2 lityi vízzel kevesebb fogyasztásért, nem veszek fél millás kávéfőzőt, még akkor se, ha RGB ledes.
-
Tudod mi a vicces? Leginkább már csak off-topic-okat olvasgatok. Mert ott nincs cicaharc, avagy maximum vicces formában. És több, relevánsabb információt lehet ott összeszedni, mint adott esetben a kapcsolódó szakmaiban.
(#2) Tim82:
Tisztában vagyok a szabállyal - és úgy vélem ez nem is volt ellene. Persze, lehet hirdetésnek venni, hogy rákérdezek egy ócskaság árára, ha nagyon úgy akarja valaki nézni... De, mindegy is, nem ezen akadtam fenn. Meg úgy igazából, ezzel a törpénéssel csordult túl a pohár és idesírtam a fájdalmam.
Köszi szépen a topikot, rákérdezek ott!
Mondjuk, nem tudom hogy lehet feltenni azt a kérdést, hogy " szerintetek mennyit ér? ", hogy valaki ne lássa bele az eladási szándékot...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest