- Nem lesz iPhone 19
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Én sem értek egyet a szabállyal (és akkor finoman és úrin fogalmaztam meg). Mindenesetre láttam már a Tiedhez hasonló esetet, ott egyértelműen hirdetésnek vették. Csak ezért írtam.
A vázakhoz nem értek, de a Helios objektívekre az utóbbi pár évben fellendült a kereslet, amióta felfedezték szélesebb körben, hogy érdekes képi világa van és M42 adapterrel modern MILC fotómasinákkal lehet használni őket. Nekem is ilyen örökölt Zenit vázzal van így Helios obim. Azt hiszem, jelenleg 8-10k körül biztosan el lehetne adni azt.
-
Tim82
félisten
Felteszem, az Azonnali fotós kérdésekből azért törölte egy moderátor a hozzászólásodat, mert hirdetésnek vette, ami a Hardveraprót és a lokáltopikokat (pontosabban: az "X hely és környéke adok-veszek-beszélgetek" topikokat) leszámítva tilos és utóbbiakban is elvárják azt, hogy 1000 Ft érték fölött úgy dobd be, hogy van hirdetés Hardveraprón és azt linkeled. Nyilván beárazós topikban szabad kérdezni.
Ez nem "kötsög fórumozói közösség", hanem a fórum szabályzatának kérdése. Hogy ez jó-e, az más kérdés.
Esetleg az [Analóg fényképezés] topikban érdeklődj, szoktak arra járni hozzáértő és segítőkész emberek, de érdemes úgy feltenni a kérdést, hogy ne lehessen még burkolt hirdetésnek sem érteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest