- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az Alexa nem klikkszámot, meg egyedi júzert mér, hanem relatív értékeket. Elvileg a 100% az lenne, ha mindenki, mindig ugyanazt az oldalt nézné meg, egy site lenne az egész világ. Ahhoz képest méri az Alexa, hogy a júzerek hány százaléka látogatja a mért oldalt. Az Aréna azért megy le, mert egyre több oldal van a neten, ezért egyre többfelé darabolódik a klikkszám.
Így oké?
-
joey04
titán
lassan de biztosan megy felfelé, viszont a magyar oldal miért esik vissza
-
DarkByte
addikt
Épp egy ilyen írás megjelenését vártam a saját blog indulásától.
Bevallom én már elég régen néztem az angol változatot, de most gyorsan átsasolok oda is (lol, Firefox helyesírási ellenőrző az "átsasolok" javításánál felajánl olyat hogy átfarkasolok
). Esetleg azt nem lehetne megtudni hány külföldi regisztrált tagotok van már és ezek közül nagyjából mekkora az a százalék aki aktívabban vissza is látogat, kommentál? Érdekes lenne ezeket is látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest