- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
pacman789 #106 üzenetére
nem munkanap. Teljes atfutas. Miert? Ez nem kontenerben jon... Rendes postaval, azaz HongKong-bol vagy Shenzhen-bol repulovel, de nem tudom hova megy a legiposta elsonek. Azt tudom, hogy sokszor a franciaknal lep be az EU-ba ha nemetbe rendelek, sokszor pedig direkt Leipzig-ben. Ezt a vampapirokbol latom. En mindent EORI szammal vamoltatok mert kell rola papir meg szamla..
-
ielektros
senior tag
válasz
pacman789 #106 üzenetére
nem munkanap. Teljes atfutas. Miert? Ez nem kontenerben jon... Rendes postaval, azaz HongKong-bol vagy Shenzhen-bol repulovel, de nem tudom hova megy a legiposta elsonek. Azt tudom, hogy sokszor a franciaknal lep be az EU-ba ha nemetbe rendelek, sokszor pedig direkt Leipzig-ben. Ezt a vampapirokbol latom. En mindent EORI szammal vamoltatok mert kell rola papir meg szamla..
-
DarkByte
addikt
válasz
pacman789 #103 üzenetére
DX jellemzően 1 hónapos átfutással postáz itthonra. De volt már hogy több mint 2 hónapot vártam dolgokra (készletünk sem volt, kínai új év is közbe jött, ilyesmi). Csak tippelek de valószínűleg úgy tudnak ingyen postázni hogy konténer mennyiségekben küldik az árut és be kell várniuk amíg egy-egy ilyen konténer megtelik, csak utána szállítják ténylegesen.
Szóval türelem az kell hozzájuk, de az olcsó árért cserébe szerintem belefér
-
DarkByte
addikt
válasz
pacman789 #101 üzenetére
Sajnos az elsőre nem tudom a választ. Én akárhol néztem 1,5x-es szorzóval ment a dolog a DX-es árakhoz képest. Plusz még a posta költség is. Nekem elég egyértelmű volt hogy a DX-ről rendelem be.
A Freeduino is Arduino, csak saját magad is összeállíthatod otthon mert a NYÁK rajz és alkatrész lista szabadon hozzáférhető a projekt oldalán, illetve mivel a nevet sem vitték tovább teljesen szabadon módosítható, gyártható. Mint végfelhasználó nem látsz különbséget a kettő között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- OLCSÓ MONITOROK
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged