Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenonE
csendes tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Gyorsabb voltál
Én is pont ezt akartam linkelni.A telefon egyébként nem rossz, csak az ára az

Ennyi pénzt feláldozni mondjuk egy i7s tulajnak véleményem szerint nem éri meg, de az X még szóba jöhet
Egyébként tényleg maradjon meg mindenki a maga platformjánál szerintem, az Apple az csak az Apple-ről szólt mindig is, az "előrelépéseket", a "fejlődést" csak az Apple felhasználók értékelik, és igazából a marketingesek csak nekik díszítik fel ezeket ilyen szépen. Mindezt szigorúan házon belül, vagyis konkurencia kizárva, épp mint Kim Dzsongun

Ha valami "forradalmi", és "innovatív" az Apple szerint, az nem azt jelenti, hogy mindenki számára az. Ők úgy értik, hogy az Apple klán tagjainak újdonságok ezek, más ezt ne vegye magára.
Legemlékezetesebb számomra az i6-nál volt, mikor bejelentették a "varázslatos" elforduló menü (landscape mode) opciót
Jövőre talán bejelentik a "felülmúlhatatlan" Widget on lockscreen fejlesztésüket, bár ebbe még belegondolni is képtelenség

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku Cserélt Akku. Átlagos Állapotú kissé karcos. 1 Év Garanciával!
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo TAB M11 tablet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én is pont ezt akartam linkelni.