- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenonE
csendes tag
válasz
ToniSoprano #580 üzenetére
Gyorsabb voltál
Én is pont ezt akartam linkelni.
A telefon egyébként nem rossz, csak az ára az
Ennyi pénzt feláldozni mondjuk egy i7s tulajnak véleményem szerint nem éri meg, de az X még szóba jöhetEgyébként tényleg maradjon meg mindenki a maga platformjánál szerintem, az Apple az csak az Apple-ről szólt mindig is, az "előrelépéseket", a "fejlődést" csak az Apple felhasználók értékelik, és igazából a marketingesek csak nekik díszítik fel ezeket ilyen szépen. Mindezt szigorúan házon belül, vagyis konkurencia kizárva, épp mint Kim Dzsongun
Ha valami "forradalmi", és "innovatív" az Apple szerint, az nem azt jelenti, hogy mindenki számára az. Ők úgy értik, hogy az Apple klán tagjainak újdonságok ezek, más ezt ne vegye magára.
Legemlékezetesebb számomra az i6-nál volt, mikor bejelentették a "varázslatos" elforduló menü (landscape mode) opciótJövőre talán bejelentik a "felülmúlhatatlan" Widget on lockscreen fejlesztésüket, bár ebbe még belegondolni is képtelenség
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest