- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz Solange0818 #1849 üzenetére
Az arany es ezuston nem latszanak, mert vilagos az uvceg mogotti resz, de az enyemen a feketen, borzalmas... bar anno volt i4-em, az is hasonlokeppen viselkedett.
Siman a gmail fiokot hozza tudod adni, de az icloudba nem tudod beletenni. -
veterán
-
PeteePeti
őstag
Érdeklődni szeretnék, hogy a az iGlass féle 3D fóliából a 7 Pluszra való 100%-ban kompatibilis a 8 Plusszal vajon? Mert árban azért van köztük különbség! De ha teljesen ugyanaz mindkettő, akkor feleslegesen nem veszem meg rá a drágábbat!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
válasz nitro16 #1855 üzenetére
Már néztem ezt, csak sajnos fekete nincs raktáron nekik ahogy az xprotectornál sincs! Várni viszont nem szeretnék sokat a védelemmel! De, ha jó rá a 7 Plus féle is lehet be szerzem azt! Ötezerrel olcsóbb, mint a 8 Plus féle! Mondjuk, ha teljesen kompatibilis mindkettő egymással kicsit lehúzás szagú a dolog így!
dension: köszi neked is
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
nbukta77
addikt
válasz TheBikerider #1853 üzenetére
Nem volt egy hetes es tiszta karc volt az ujlenyomat olvaso ugy,hogy nem is hasznaltam. Es maximalisan vigyazzok mindenemre.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
PeteePeti
őstag
válasz nbukta77 #1859 üzenetére
Nekem két hónapja van meg a Note 8 és egy mikro karc sincs az ujjlenyomat olvasón! Pedig kizárólag azzal oldom a készüléket! Szal a nálad tapasztalható jelenség nem általános azért! Tudom, hogy ez téged nem vígasztal, de azért az erős túlzás, hogy a Note 8 nem minőségi darab! Ez persze csak az én véleményem!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
misi111
tag
Sziasztok valaki tapasztalt már olyat hogy hivást inditok, levált 4g-röl 3-ra,egy csomóideig a kicsörgést sem hallani,majd mikor meg felveszik a telót én hallok de engem nem hallanak,utána meg már inkább lerakom és ujrahivok,de utána ugyanez történt? Vodafone hálozaton vagyok. Gyári független i8-al? köszönöm a választ
Privátra illik válaszolni!!!!
-
jilian
addikt
8 Plus-ra melyik az a tok amelyik még nem növeli meg túlságosan a telefon egyébként is nagy méretét?
Most a sima i7-en UAG van ami maximálisan megvédett eddig mindentől de az i8+ ra már szerintem hatalmas lenne ez a márka...
-
veterán
Én gyári szilikon tokot használok. Stabil,biztos fogást nyújt,egy kicsit sem csúszik,tudok fogást váltani egykézzel anélkül,hogy kiesne a kezemből,nekem ez a legjobb. Tudom drága,de ez tényleg jó. Biztos van olcsóbb is,Spigen,Nillkin,stb...de én ezek közül nem találtam ilyen tapadós felületűt. Van még OtterBox is,de az ha elmegyünk kirándulni,vagy ilyesmi,mert az egy túlélő tok.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
jilian
addikt
válasz TheBikerider #1867 üzenetére
Ez melyik is pontosan?
-
veterán
Apple oldalára menj fel,ott az iPhone tartozékok között vannak a szilikon tokok...Más is forgalmazza...meg vigyázni kell,mert hamisítják is. Itt a hardveren is tudok olyat,aki hamisítványokat árul. Mondjuk nem is írja,hogy gyári...
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
14 ezer forint,9 féle színben.
A gyári bőr tok is minőségi,de az csúszós a kézben,legalábbis nekem csúszott.HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
válasz TheBikerider #1848 üzenetére
Hat igen egyebkent ez eleg nagy blama. Ez engem is idegesit egy ilyen kategoriaju kutyutol. Raadasul nekem a video fontosabb mi t a fenykepezo igy ez nagyon duhit. Mar az is megfordult a fejembe megyek droid frontra , de a rendszer hianyozna. Meg ugye itt az iwatch meg ipad is....
3njoy the Lif3
-
veterán
-
Szellem.
nagyúr
válasz TheBikerider #1872 üzenetére
Látom árulod a 8 Plusod. Miért válsz meg tőle?
-
veterán
-
totopad
senior tag
1,5 hónapja nyúzom a 8 Plus-t és messze a legjobb akksi időt produkálja ever. 10 éve vagyok szifonos, az 5-ös szériát kivéve, mindegyikből vót...
Bitangúl összerakták ezt a vasat, talán a 4S-t imádtam ennyire utoljára.Egyetlen problémám van vele, hogy baromi gyorsan koszolódik az üveg, és naponta kell törölgetni, de ezt leszámítva, hibátlan készülék. Nem bántam meg, hogy nem mentem rá az X-re
-
veterán
-
Szellem.
nagyúr
válasz TheBikerider #1879 üzenetére
Én is még bizonytalan vagyok az X-ben. Megnéztem a múlt héten egy 8 Plust asztroszürke színben és piszkosul tetszett!
Nagyon szép az X is, de még korainak érzem. De, lehet ez az én parám csak! -
OCTAMD
őstag
válasz TheBikerider #1879 üzenetére
8+ ról X-re biztos nem tenném
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
veterán
-
Ricardo
titán
válasz TheBikerider #1883 üzenetére
Miért akartál váltani?
-
Ricardo
titán
válasz Solange0818 #1849 üzenetére
"de szerintem a 8 plus is jobb lett mint a 7 plus,és nem csak külsőre."
Miben változott a 8 plus külsőre a 7 plushoz képest?
-
bylow
senior tag
Sziasztok!
I8-ra engedtétek már frissíteni a 11.1.2 -t?
Észrevétel?
Csak azért kérdem mert ha ez is valami béta vagy...
Nem szeretnék úgy járni mint a 6S-nél, hogy utána kínlódás legyen...[ Szerkesztve ]
ByLow #
-
PeteePeti
őstag
Arról van valakinek tapasztalata, hogy az iGlass féle 3D üvegfólia mennyire passzol a gyári bőr illetve gyári szilikon tokokkal? Egy ilyen kombót akarok a telefonra, de bizonytalan vagyok kicsit!
-
Myself
újonc
Nektek nincs kicsit olyan érzésetek, hogy az X kicsit gagyi lett? Az a króm keret a szélén abszolút nem iPhone-os, kicsit olyan érzést kelt, mint pl. a 2015ös Samsung J5. Nem lett meggyőző szerintem. Amennyire egyben van az i8 / i8+, annyira nem jön be az X. Főleg ennyiért
-
talamasca
senior tag
Nem tudom, nekem a következők a meglátásaim:
- Elsőre, mivel új külsőt kapott tetszik. De, mivel embert nem fogsz látni tok nélkül hordani, ezért marad a kijelző.
- Kijelző: Plushoz képest kicsi tartalmat fogyasztani (főleg videók esetén).
Ne, ne jöjjön nekem senki, hogy a képet ki lehet rakni teljes kijelzőre, mert az a 16:9-es videó alját és tetejét nemes egyszerűséggel levágja, bal oldalon meg még a sziget is belóg...
Nekem az oled is visszalépésnek tűnik, főleg úgy, hogy nem várható rá jövőre sem az iPad Pro 120Hz-es kijelzője. Mondjuk ezt beletehették volna a 8-ba, persze, akkor az X pl. böngészéskor még nagyobb hátrányban lenne...
- Fotózás, videó: Szelfi portré mód biztos f@sza, de annak eddig sem én voltam a célközönsége, Hátsó kamera esetén meg csak annyi a különbség, hogy mindkét objektív stabilizált. Hurrá ez jó, csak kb. zoomolásnál hasznos csak, távoli téma esetén, amit szintén nagyon ritkán használok.
- Processzor, RAM: ua.
- Méret: Ez az egy pozitív az X esetén, de a 16:9-es arányt hiba volt feláldozni---»Lásd., amit a kijelzőknél írtam.
- Animoji: Van pl. a supermoji app., azzal is csak annyit szórakozik vele valaki, amíg újdonság, aztán elmarad.
- Egyedi háttér és csengőhang: Hagyjuk.
- Biztonság: Marha jól megcsinálták a faceID-t, szuperül működik, de csak vertikálisan és a TouchID kb. ugyanolyan gyors, ellenben sem ikertesó, sem gyerek nem nyitja ki.Kb. a megjelenésig mérlegeltem az X megvételét, de ha ezeket őszintén figyelembe veszem és levonom az újdonság varázsát, akkor rá kell jöjjek, hogy 80e Ft-tal olcsóbban a 8 Plus racionális szempontok alapján tökéletes vásárlás volt. a 6s után meg még mindig nem tudom elhinni az akksi teljesítményt és a hangerőt.
“Black as midnight on a moonless night.”
-
spawn21
veterán
válasz TheBikerider #1883 üzenetére
én is pluszt vettem. Majd megvárom a következő gen.-t , az már jobb lesz.
s24U+15p
-
206 cc
senior tag
Szia! Én pont így vélekedem,nekem a “fehér” eseten nagyon gagyinak tűnik a króm keret....nem is tartom meg...meg soha nem küldtem vissza telót, de most csalódtam. Igaz kicsit az en hibam mert nagyon akartam mar az X-et és csak ebben volt elérhető.....de megy vissza ...
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest