- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Nem tudok mindenben választ adni de annyit hozzá tudok fűzni, hogy eleinte én is óckodtam a 4:3 tól. De többszörös élőben való nyomkodás után ráeszméltem, hogy baromi hasznos ez a megoldás. Nem tudom, hogy te mennyit filmeznél a tableten, ez nyilván felhasználó függő, ott természetesen a 16:9 optimálisabb.
Az apple terén 16:9-ben ne nagyon reménykedj, alapjában kellene újragondolni/tervezni az iOS tablet kivitelét, mind applikációk/játékok és mind az op. rendszer terén is. Szerintem még 1-2 évig felejtős a dolog. Halkan megjegyzem ma megnyomkodtam egy N7-et. Hát enyhén szólva is gyilkos kombináció 7"-on a 16:9
És ez nem az android mivoltja ellen szól, ugyanis nem vagyok apple fanatikus (androidos telefonom van) de a tény az tény.
Egy szó mint száz, sokak által hangoztatott mondatot vetném fel példának: A netes tartalomfogyasztásra a 4:3 a tuti!
.mkv-t lejátszik az ipad. A másik topikban pont ma írták, hogy az AVPlayer HD visszakerült a storeba ismét van AC3 támogatása!!!
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Drón topik
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Acer notebook topic
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged