- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
jó hát ettől függetlenül Safari simán van, hogy 2 tabbal is meghal sajnos, szóval van még munka az iOS7-tel, érzésre telefonon sokkal jobb egyelőre, mint tableten.
Egyébként átlagosan szerintem 6-7 App fut nálam egyszerre.Az is megfigyelhető, hogy bizonyos helyeken szaggat a rendszer rendesen, pl zene app Dalok fülön ha keresnénk, iszonyatosan laggol, vagy a Zene app elforgatásánál is. Ugyanakkor a Safari folyékonyan fordul.
Vagy App Store-ban ha az appok screenshotjait nagyban akarjuk nézni, istentelen nagy laggal nyílnak meg, pedig csak egy kép. (az elrontott 4 ujjas kilépést és a laggolást a lockscreen elforgatásakor meg sem említem, mert ezekről volt már szó).
Nem vészes dolgok ezek de ilyenből elég sok van, szóval van még mit dolgozni rajta, főleg, hogy iOS 6 alatt ezekkel speciel nem volt gond.Ed Parker: nem tudom miért, update után mikor indult újra, recovery-be ment automatikusan, és iTunes-t kért. Fel volt töltve maxra. Airre nekem is simán felment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest