- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Akkor nem jól tudtam!Azt hittem 3om van!
-
Szabikaa20
őstag
Valaki észrevette már a memory clean funkciót a Battery Doctor app-ban?
Mert én csak most!673mb RAM ot csinal üreset!
-
Szabikaa20
őstag
Hello!
Nekem ilyen van csak fehérbe!Ez is az enyém amúgy...Termeszetesen ugyan ugy tudod használni mint a smart covert hogy állitva is lehet és alul is megtamaszthatod.Elöl/hátul véd...Súlya ~162g...kényelmes és jól véd...1x nagyott esett tökéletesen megvédte.Ha szint rajta akkor szerintem a kijelzönek löttek!
Jah és természetesen teljesen hátrahajtható sérülés nélkül.Egy szürkét most adtam el!Már csak ez a fekete van...
kép1
kép2
kép3 -
Szabikaa20
őstag
Én addig be se tudtam kapcsolni míg ezeket meg nem csináltam!
(#3830)erdoke Azt csak akkor ha bekapcsolod azt a funkciot nem?Akkor allitja vissza...vagy rosszul emlexem?!
-
Szabikaa20
őstag
A 4 ujjas felfele suhintást én se!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita #3716 üzenetére
Hát igen ha azt vesszük,hogy a 128gb-os árban majdnem duplaja a 16-osnak így sokat szakít rajta,mert akkor mindenki a 16os venné és kibövitene egy 64 vagy 128as microSD-vel...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Urban Terror #3700 üzenetére
Na azt nem tudom hogy GG-e van rajta,de azt olvastam,hogy valami oleophobic bevonat van rajta...Nekem még nem karcolódott pedig rendesen igénybe van véve!
(#3703)univerzita: Én is samsungos kendövel törlöm!Van kettö is!Söt a fényképezőgép lencséjét is!
Most lcd csere volt a telómon és kaptam hozzá kis HTC-s kendöt most azt használom!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Mister_X #3677 üzenetére
Azért írták a Puffint,mert az kezeli a flash-es tartalmakat is!A Safari,Mercury,Chrom az nem...
De ebböl is csak a pro használható az ingyenese rakás kaki,mert kiugralgatnak össze-viasza tablak hogy vasarold meg stb...
Én még ajánlanám a Documents by raddlet,Appzapp pro,Battery doctor,my scans pro vagy scannar pro,instaflash képméretezésre... -
Szabikaa20
őstag
válasz
Mister_X #3665 üzenetére
Tegnap nagyon durván leejtettem parkettára tokban volt de kinyitva és kepernyore esett csuszott is!Kiugrott a tokjából mintha földhög vágtam volna...Olyam 50-60cm röl esett...nem mertem felemelni elször!Kijelzön egy pici karcolas sincs,de még hajszalkarcolás se!
szóval nem kell annyira félteni,nyugodtan használhatod fólia nélkül is!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita #3640 üzenetére
Nálam is csak egyszer fordult elö!Ezután már aztan gyorsan merült...De többszörse fordult elö...
-
Szabikaa20
őstag
-
Szabikaa20
őstag
Hmmm...11 óránál van a használati idö és már csak 10% van hátra... 5% nál szoktam tölteni!Bő 1-1,5 órával kevesebb...kijelző 38%-on...kevés játék,internet,mail,fb stb mint altalaban szoktam hasznalni.
-
Szabikaa20
őstag
Én sem értem a kérdésed,mikor feketén fehéren le van írva!Olvasd el a b) és a d) bekezdéseket és minden világos lesz!
-
Szabikaa20
őstag
Egy kis érdekesség..cseppet off...
-
Szabikaa20
őstag
Na mi a helyzet?Nálam megtátosodott az Air!
A billentyüzet otromba lett kiégeti a retinám!Hol kell visszaállítani?Low memory-n val kapcsolatban azt vettem észre hogy idáig ~120mb free RAM szokott lenni most meg ~170mb körül van!Az összecsippentés is más lett nem lagol de más az animáció...Hol a rádió?
-
Szabikaa20
őstag
-
Szabikaa20
őstag
Nem ide tartozik,de lehet mar valaki jaratos itt ebben...Ha azt szeretnem hogy valaki paypal el fizessen nekem és ha rajta a PayPal-es szamlamon a penz,azt hogy tudom a számlámra utalni?Köszi!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
#99546112 #3276 üzenetére
Hali!Nálam olyan 2-3-4 hét szokott lenni,ha kína,korea,taiwan ról rendelek.Az eladótól ha nem adta meg kérdezd meg az "Tracking Number" számot pl RC094567893CN és ezt beírod ide vagy a magyar posta weboldalán ide
Ha már magyarországon van a küldemény akkor az utóbbinál kikéne hogy jelezze!
Attól fugg mivel küldte de lehet az 10-25munkanap de akár 15-40munkanap is szóval még annyira nincs késö! -
Szabikaa20
őstag
válasz
крокодил #3266 üzenetére
A fiam még nemigazán tud beszélni,de számol angolul,magyarul,színeket mondja angolul és valameik nap lehidaltam mikor azt mondta a csillagokra hogy star....
kis korától angol magyar meséket néz és szerintem nemhinném hogy ártana neki.Óvodába még nem jár mert még a pelus van szóval ott nem tanulhatta...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Gadgetfan_ #3254 üzenetére
Végre!
Köszi!
-
Szabikaa20
őstag
Csak nálam nem lehet csatlakozni az appstorehoz?
-
Szabikaa20
őstag
Az elég kár!
Mondjuk én csak tegnap vettem észre hogy már nem lehet mikor Noá kiirta...
Más: Elöbb olvastam egy szlovák fórumon a neve macblog.sk és van ott egy cikk arról hogy a Play áruházban volt egy progi témákra neve Themer és volt benne egy olyan téma hogy Seven namármost ez mind okés csak ne akart volna kinézni úgy mint az iOS...
Miért akar az Android kinézni úgy mint az iOS?
Na és erre az Apple vérszemet kapott szerintem jogosan és elkezdtek panaszkodni erre rögtön leszedték a Playröl a progit,de vissza fog kerülni de már Seven nélkül!
És még mondja valaki hogy az Android jobb,mikor a tudatalattiában ő is iOS szeretne lenni!
-
-
Szabikaa20
őstag
válasz
zorromoto #3239 üzenetére
Nekem egyáltalán nem hiányzik...
ezt megszokod sokkal jobb lesz!És persze a többi betünel is így müködik,marmint ameiken lehet vesszö es kettospont...
Urban Terror: ezt en is megkerdeztem anno és az volt a válasz hogy ez nem az a rendszer vagy platform amire kell virusirto...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita #3226 üzenetére
Én se tudom...Bár engem nem zavar mert nem akarom gps nek hasznalni arra van külön...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita #3223 üzenetére
Na most próbáltam kikapcsoltam a routert is meg a tabot is aztán rámentem megint a google maps ra es ami alapbol benne van az airben és mindkettö azt irta ki hogy a hely nem meghatarozhato!Lehet nalad azert megy mert több wifi halozat elerhetö...Én falun lakom itt csak az enyem van...
Egyebkent komarom nincs messze tolem 50km kb...
-
Szabikaa20
őstag
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita #3218 üzenetére
Nálam se határozza meg hol vagyok...indiat irogat ki...
-
Szabikaa20
őstag
Nem iPad de érdekes lehet
) olvasd el!
-
Szabikaa20
őstag
Erre valaki tudna nekem válaszolni?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
perfecthet #3184 üzenetére
Hát szerintem se apple,gondolom utángyártott...de magát a tabot is kinaban rakjak össze szoval szerintem mind1 hogy most honnan veszed...Aztan kitudja.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
perfecthet #3181 üzenetére
-
Szabikaa20
őstag
Valaki tudna mondani progit kép szerkesztésre?Konkrétan képet szeretnék lekicsinyíteni,mert szeretném feltölteni egy aukciós oldalra,de a maximális méret 0,5 mb és 800x600 as felbontás...iPhotom van,de ott nem találtam ilyen lehetöséget és facetune de az se tudja...köszi...
-
Szabikaa20
őstag
Mi a kulonbseg a filmtekercs es a fotostream között?A képek mindkettöben benne vannak és ha az egyikböl kitörlöm a másikban ott marad...Nem lehet egyikböl kitörölni?
-
Szabikaa20
őstag
Tegnap elég érdekes dolgot találtam a Tesco SK-s újságjában...
Fordítom: 7,9"- os Air play kijelzö..... 16GB RAM (ezen lehidaltam) a többi az passzol.Nagyon hülyék egyesek...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
i.attila #3103 üzenetére
Mondjuk ilyen eset még soha nem volt...Ha akarják tableton is megtudják nézni...
Nekem mondjuk olyanra lenne jobb ha jatszom pl akkor kitolhassam tvre...Bar azt olvastam hogy eléggé késik a kép.Vagy mivel nem smart os a tv akkor youtubeon nézhessek filmet pl vagy klippet...
-
Szabikaa20
őstag
Nekem Samsung van és hddröl visz mindent!Full hd filmeket is mkv stb...
Soha nem volt olyanra szükségem hogy a tabnak megosztjam a kepernyojet...vagyis hogy kitegyem tvre...
-
Szabikaa20
őstag
Olyan kérdésem lenne,hogy adott egy 4S és iOS 7.0.4 van rajta,de cseppet belassult...Vissza lehet telepíteni a 6.x.x et?Nem az enyém a teló...Vagy várja meg a 7.1-est az hátha jobb lesz a 4S-en is?cseppet off...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
ForRedGlory #3083 üzenetére
Hát nem töltök annyi idöt a PH-n mint te szóval ezt nem tudtam...De ettöl függetlenül az h.sz.-ed nem változik szóval ennyi!
-
Szabikaa20
őstag
Én nem veszem magamra hisz tudom én is mi van...
A másik hogy nem csak én vagyok egyedül aki trollkodásnak vélte...Valameik admin/moderátor is...idézem: Az apple alapelveinek sorozatos megsértése miatt végleg Android fanatikussá avanzsáltuk!
Ez nemvéletlen kapta a neve mellé!Én nem azt mondom hogy nem volt igaza mert tény ami tény,de nézd hogyan írta!Csak hogy trollkodjon!Véletlenül se volt alaptalan!És ezzel nem csak én vagyok így hanem szerinten 10/9 az az 1 is csak te vagy aki védi......Nem az a baj hogy véded vagy hogy mit mondott még 1x hagsúlyozom hanem hogy hogyan tette!Részemröl ennyi... -
Szabikaa20
őstag
Szerintem is olvasd vissza hogyan irta!Nem építöjellegü hozzászólast írt hanem idejött trollkodni!Nálam pl ha összecsippentéssel zárod be egyaltalán nem lagol!A PH rang pedig semmit se jelent!Én is tudnék menni más topicba trollkodni és így gyorsan összegyülne a PH-s ranghoz a h.sz.ek száma!Természetesen vannak gondok az iOS 7 el,ezt mindenki tudja,de majd biztos orvosolják!Egyébként meg a nyomába se érhet az android tudom,mert 4 évig(még most is) droidot használok és egy csomó megfordult a kezem alatt,mert javítom is öket és egyik se közelítette meg at iOS szintjét!Nembeszélve a 64 bites architektúráról!Droidnak még nagyon sokat kell fejlödni!Nem mondom hogy rossz,mert vannak jók és kevésbé jók,de van még mit fejlödniük...És ezzel nem piszkálodni szeretnék csak tettet én is egy megjegyzést...
Egyébként láttátok ForRegGlory adatlapját,hogy végleg android fanná avanzsálták?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita #3039 üzenetére
Annyira azért nem szeretem a hokit...
A VB-t néha nézem de ennyi...Focit se nézek...De F1-et azt nagyon szeretem!
-
Szabikaa20
őstag
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita #3028 üzenetére
File manager jobban tetszik...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita #3026 üzenetére
N-Player/documents/download-alá teszi a képeket...ha onnan tovább mentem azt nem tudom hova teszi,valami editor alá,de nem a ipades kepek közé...
-
Szabikaa20
őstag
Megjöttek ma az AIR tokok...megvagyok elégedve...
Ez konkrétan az enyém...Kép1 Kép2 Kép3
Ezen kívül van még 2fekete és 1 szürke!Más: Hogyan lehet letölteni gépröl képeket?Pl PC röl van streamelve és leszeretném tölteni NPlayer-rel és lássam a többi képeim közt...Mert letölti de nem a többi kép közé menti...
-
Szabikaa20
őstag
OTP-t én is használom...Nagyon jól mükszik...
Meg a szlovákiai postabank-ot de azt web-en...
-
Szabikaa20
őstag
Most próbáltam ezt a mindigtv-s progit de nem dobtam el tőle az agyam...Online nem nézhetö vagyis az élő adást?
Más: esetleg tud valaki olyan progit mondani amivel nézhetök tc csatornák,akár külföldi?
-
Szabikaa20
őstag
NPlayer megéri az árát?Szeretnék én is streamelni a PC-röl...
-
Szabikaa20
őstag
Megoldódott a problémám...Ma tettem még 20 eurot a számlámra és sikerul frissíteni az adatokat!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Gadgetfan_ #2950 üzenetére
Én nem tudok írni az androidos telómmal!
Pedig elötte ment mint a villám...tegnap írtam smst hát borzasztóan lassan ment...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita #2946 üzenetére
Semmi gond értettem mit szerettél volna mondani...nem magyar mivel szlovákiából vagyok...
nincs limit a kártyán már nem elöször vásárolok neten söt progit is már sokat vásároltam meg még androidon is.Tudom hogyan mükszik a gidt kártya csak nem tudom hol tudok ilyet beszerezni,de majd utannanézek!köszönöm a segítséget!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita #2941 üzenetére
Láttam ezeket a Gift cardokat,de ezt nem tudom hogyan működik vagy hogy szerezhetek be.Láttam egy leírást de nekem valahogy nem érthetö---
-
Szabikaa20
őstag
Na igen én is erre gondoltam hogy anyámét nem használhatom,mert akkor új ID-t kéne csinálnom...Fontos volt a progi egyébként nem vettem volna meg..gyorsan kellett így más lehetöségem nem volt...A számlán volt elég keret,de csak valamiért levontak(utalás,pénzkivétel stb.) és pár cent hiányzott.Meg ugy voltam vele ha nincs annyi akkor ugyis elutasítja a vásárlást.És hogy hogy a progit akkor letöltötte?Nem tudom,holnap bemegyek a bankba teszek rá egy 50eurot ha ugyse megy akkor dobom ki az ablakon mint a huzat!Már nagyon mérges vagyok,mert mindenben korlátozva vagyok se update se ingyenes programokat nem tölt le,szóval csak azzal tudok működni ami fel van telepítve a tabletra...
(#2924) zorromoto: nálam is kiváltotta a laptopot!
-
Szabikaa20
őstag
Igen én értelek,de ez már 2hete történt....ennyit kéne várni?Máskor mindjárt müködött?...hmmm nem értem...Hát persze!Nemcsak a számlaszám lett átírva hanem komplett minden ennyit márcsak én is tudok...Nem kértem volna segítséget,csak már semmi ötletem és hátha már másnál is elöfordult...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vicces képek
- Opel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest