- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Meg is van a Redmi Note 17 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kisebb kertekbe olcsóbb fűnyírót! - Anthbot M5 teszt
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysuhi
tag
-
Fitzgerald
veterán
Nekem egy Beats Solo 2-m van. Kényelmes szeretem és ki is néz valahogy. Miért vettem ezt? Mert megtetszett. A fülem elég jó ahhoz, hogy jobb fejhallgatót használjak? Nem. Ekkor a kényelmesség és a kompaktság előjön. Aztán ennyivel ennyi.
Kb így vettem meg
. Nagyon régen még szántam időt a "tudatos" vásárlásra, de mióta nem teszem boldogabb vagyok vásárláskor. Előtte és utánna egyaránt
.Figyelj, ha tetszik a design, és úgy érzed, hogy ez megér neked ekkora felárat, és megteheted hogy megveszed, egészségedre.
Nem a hozzád hasonlók miatt kerül ez az árcímke a Bícekre, hanem a konzumidióták miatt, akik az általad már leírt dolgokon kívül inkább divatból veszik meg, utána bedumálják maguknak hogy ez egy jó cucc, és másoknak is ajánlják. -
Cilindrik
aktív tag
A felesleges pénzkidobást úgy értem, hogy ha bemész a megfelelő topikba és felteszel 1 kérdést, hogy szerintük ár-érték arányban mi a tuti, akkor biztos vagyok benne, lesz megfelelő segítség. Ilyenkor azért egy pár 10e JMF-ot meg lehet spórolni.
Én ilyen átveréstől nem igazán félek, lévén nem igazán költök ilyesmire. Van egy telóm, meg egy laptopom, aztán csókolom. Autó buzériában szenvedek, abban pedig megfelelően jártas vagyok a szakmámból kifolyólag is. A másik a Lego, de ott ilyesmi nem játszik
Értem mire gondol Gengi kolega. Én pl most készülök lecserélni egy Lumia 925-öt 5C-re, pedig tudom hogy nem feltétlen jobb, a kijelző is épp hogy a lélektani minimum nálam és a tárhely is elég gyér, (bár nekem elég lenne). Szóval sok szemontből (pláne ár/érték arányt nézve) rossz döntés, de ba*us sokkal jobban tetszik és ez kb felülír mindent.
-
Fr0z3n
őstag
Miért volna felesleges? A felesleges az amire nincs szükséged. Biztos volt már veled is úgy ,hogy annyit olvastál valamiről, nehogy átverjenek ,hogy még a vásárláskor is azon agyaltál ,hogy jól döntöttél-e. Nekem sokszor volt. Elvertem rengeteg órát fölöslegesen az életemből, ilyen hülyeségekre. Nha az volt a felesleges
.A felesleges pénzkidobást úgy értem, hogy ha bemész a megfelelő topikba és felteszel 1 kérdést, hogy szerintük ár-érték arányban mi a tuti, akkor biztos vagyok benne, lesz megfelelő segítség. Ilyenkor azért egy pár 10e JMF-ot meg lehet spórolni.
Én ilyen átveréstől nem igazán félek, lévén nem igazán költök ilyesmire. Van egy telóm, meg egy laptopom, aztán csókolom. Autó buzériában szenvedek, abban pedig megfelelően jártas vagyok a szakmámból kifolyólag is. A másik a Lego, de ott ilyesmi nem játszik
-
Gengi
senior tag
Miért volna felesleges? A felesleges az amire nincs szükséged. Biztos volt már veled is úgy ,hogy annyit olvastál valamiről, nehogy átverjenek ,hogy még a vásárláskor is azon agyaltál ,hogy jól döntöttél-e. Nekem sokszor volt. Elvertem rengeteg órát fölöslegesen az életemből, ilyen hülyeségekre. Nha az volt a felesleges
. -
haxiboy
veterán
Mindenki vegye amíg van

-
Luck Dragon
támogató
S5 Gold 64Gb nem is olyan rossz.
-
Fr0z3n
őstag
Nekem egy Beats Solo 2-m van. Kényelmes szeretem és ki is néz valahogy. Miért vettem ezt? Mert megtetszett. A fülem elég jó ahhoz, hogy jobb fejhallgatót használjak? Nem. Ekkor a kényelmesség és a kompaktság előjön. Aztán ennyivel ennyi.
Kb így vettem meg
. Nagyon régen még szántam időt a "tudatos" vásárlásra, de mióta nem teszem boldogabb vagyok vásárláskor. Előtte és utánna egyaránt
.A felesleges pénzkidobás, hogy okozhat örömet?

-
Gengi
senior tag
Elég sok brit/amerikai rádiós talkshowt nézek, és nem kevés dj fején van ott a Bíc.
Közben meg a legkomolyabb Shure mikrofonokba beszélnek, amelyeknek kb. mindegyike ipari sztenderd, ha hangminőségről van szó lol. Vicces.Nekem egy Beats Solo 2-m van. Kényelmes szeretem és ki is néz valahogy. Miért vettem ezt? Mert megtetszett. A fülem elég jó ahhoz, hogy jobb fejhallgatót használjak? Nem. Ekkor a kényelmesség és a kompaktság előjön. Aztán ennyivel ennyi.
Kb így vettem meg
. -
Fitzgerald
veterán
Egyetértek. 50ezres fejhallgatót próbáltam ki MediaMarkt-ban. Kb 5ezret ért. Rettenetesen túl árazott amellett, hogy hangminőségben is elmarad. Az iPad, iPhone és Mac termékek is rohadt drágák, de legalább azok minőségi termékek.
Elég sok brit/amerikai rádiós talkshowt nézek, és nem kevés dj fején van ott a Bíc.
Közben meg a legkomolyabb Shure mikrofonokba beszélnek, amelyeknek kb. mindegyike ipari sztenderd, ha hangminőségről van szó lol. Vicces. -
szabakaa
aktív tag
Ennyiért ajándék!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jeanne d'Arc
addikt
Egyetértek. 50ezres fejhallgatót próbáltam ki MediaMarkt-ban. Kb 5ezret ért. Rettenetesen túl árazott amellett, hogy hangminőségben is elmarad. Az iPad, iPhone és Mac termékek is rohadt drágák, de legalább azok minőségi termékek.
I6-okkal azert van boven problema sok a selejt, de ezt leszamitva valoban minosegiek.
-
Quadgame94
őstag
A Beats szarok még fél áron is drágák lennének.
-
Fitzgerald
veterán
A Beats szarok még fél áron is drágák lennének.
-
INGJOKE
veterán
A wifi ipad mini 3-ból 5%-t adtak csak... ha abból is lenne 15% tuti tőlük vennék ilyet...
-
gerii
addikt
Már csak 250k a szifon 6 !!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másfél billió dollárra perli a Facebookot Amerika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XBOX Series S/X Konzolokat vásárolnék - Magas Felvásárlási ár & Korrekt ügyintézés
- Akár 0% THM Részletfizetés - Új XFX RX 9070 XT 16GB SWIFT / QUICKSILVER - 27% Áfás Számla & Garancia
- Akár 0% THM Részletfizetés - Új XFX / ASUS Radeon RX 9060 XT Dual 16GB - 27% Áfás Számla & Garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC-Számítógép! R5 7600X / RX 7700XT 12GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB White Titanium -2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5608, 100% AKKSI
- Dell Precision M6800 17,1" FHD, i5 4310M, 8-16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 256GB SSD, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- Samsung Odyssey S49CG934SU OLED Monitor

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)