Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Ott van az "hála" az aktív zajszűrésnek. Anno három éve pont ezért vettem, gondoltam tök jó lesz pl repülőn, de engem zavart. A mély kiemelés is több volt mint kellene, pedig én ezt kedvelem (ATH-M50 kifejezett kedvencem volt). A közép tartomány is hiányos.
Ez így már túl sok volt úgy, hogy az M50 amire cseréltem fele annyiba került anno és bőven jobban szólt.
A tourt viszont kedveltem. Ott nem volt nyilván alapzaj és a mély sem volt annyira tolakodó.
-
maggi1886076
addikt
Ez sem a magyar embernek fog kelleni, már ha így lesz...
-
cellpeti
nagyúr
állítólag ez a "prémium" nem is annyira jó. Sok helyen lehúzzák őket
-
joey04
titán
-
vicze
félisten
válasz
daniel909
üzenetére
Tehát azt mondod hogy az Apple vett 3 milliárdért pár jó marketingest?
(Technikailag se a fülesekhez nincs közük(az anno Monster volt), se a streaminghez(az a MOG-gal vásárolták meg))
Valahogy nem érzem azt, hogy Apple-nek marketingesekre lenne szüksége.
Illetve még egyszer van saját streaming szolgáltatásuk 800milliós bázissal, mi a jó ráknak kéne egy másik, aminek van kemény 100e usere? iTunes-ba nem kell semmit beépíteni ott van most is.
(Dre és Iovine igazgatótanácsi posztját meg végképp nem értem, de ők tudják.) -
daniel909
addikt
vettek egy alapot ami az usaban elég népszerű és amit lehet tovább fejleszteni + egy fejhallgató gyártót ami mellék ág de termeli a profitot mivelm enyhén túlárazott és nagy körülötte a hype (ebből a szemszögből ugyanaz mint az apple) és olyan embereket akik ezt létrehozták, sikerre vitték. a beats menő, és ez a háttérben ülő embereknek köszönhető. most ezek az emberek az Apple-nek dolgoznak. szerintem ez a lényeg. el kel tudni adniuk a streaming szolgáltatásukat, pont olyan hype-ot generálva köré mint a beats fülesek köré, és ez -gondolom- menni fog egy akkora támogatóval mint az Apple. lehet kevés embert vettek, de az a kevés ember tud valamit. vagy legalább egy részük.
és könnyű lesz elterjeszteni a szolgáltatást. beépítik az itunes-ban és kész. (és az ios megkapja egy frissítéssel az egészet)
-
vicze
félisten
válasz
daniel909
üzenetére
Mivel mindegyik veszteséges, így megfelelő összeg esetén mindegyik eladó.
pl. Pandora tőzsdén van 2,6 milliárdot ér, és 250milla forgalom mellett 16milla veszteséget hozott előző évben.
Ők lennének a legevidensebbek ha tényleg streaming kéne.
A Beats Music egy skinezett MOG, amit kemény 16millióért vettek 2éve, remélem érzed, hogyha igaz lenne a cikk, akkor az Apple vett egy jelenleg kb. 50milla értékű streaming szolgáltatást 3milliárdért. Tudtommal még épeszű emberek vannak ott, akinknek nem csak 2db agysejtje van. -
GALARDO
addikt
Na ez jó hír, eddig a Beats zeneszolgáltatása volt a legszimpatikusabb. Csak ugye eddig USA only volt, remélem ez válltozik.

-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem éppen a fejhallgatóbiznisz a lényeg nekik, hiszen ezer szállal kötődnek a zenéhez és nincs ekkora méretű fülesük, ráadásul egy jól bevezetett, kelendő és túlárazott termékekről van szó, vagyis teljesen beleillik a saját termékeik közé. A hab a tortán az, hogy ezzel megszabadultak egy kisebb konkurenciától a streaming zenei piacon.
-
PR0JECTNR56
addikt
"Elemzői beszámolók szerint nem a prémium fülhallgatói miatt tervezi a Beats felvásárlását az Apple."
Ami nincs, azt nem is lehet felvásárolni.
De, hogy ne csak élcelődjek megjavítottam nektek a mondatot:Elemzői beszámolók szerint nem a prémium árazású fülhallgatói miatt tervezi a Beats felvásárlását az Apple.
-
daniel909
addikt
taktikai lépés, totál érthető. az usaban népszerű, lehet terjeszkedni. gondolom jó is a szolgáltatás.
most az alma beáll mögé és saját név alatt fejleszti tovább, pénzt és energiát nem kímélve. ebből kisülhet valami jó.
kellett lépni a streaming dolgokra. a fülesek eladása huszadlagos story szerintem. pedig van rajtuk profit bőven. szvsz a kulcs itt is abban lesz, hogy maga a szolgáltatás relatív olcsó lesz, és jó. mint annó az itunesban a 0,99 dolláros dalok.minél gyorsabban le kell reagálni a trendet.
-
Dr. X
aktív tag
A Reuters elemzése hibás. Néhány hete írtak valahol egy zene stream elemzést, hogy a vásárlók nem hajlandóak évi 50 dollárnál többet fizetni az előfizetésért. Én ennek jobban hiszek, mert a Google, Spotify, Deezer sincs a 100 dollár közelében.
-
halkow
őstag
jöhetnek a beatspodok.....
-
Cyberpunk
félisten
Nem meglepő.

-
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Elkel ismerni ami kreatív az kreatív

-
mondjuk hasonló a két cég termékei. mondhatni összeillenek.

-
Fr0z3n
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Beelőztél, én is ezt akartam beszúrni

Csak nem találtam a napisz.r logo mentes verziót.
-
törölt tag
"Az elemzés egyáltalán nem foglalkozik a Beats márkanév erejével, noha a prémium fülhallgatók értékesítése is komoly bevételi forrást jelenthet."
Nem csoda, az Apple brand sokkal erősebb a Beatsnél. Mehet is a levesbe a Beats.
-
vicze
félisten
Hát hogyne...
Megint egy elemzői találgatás a jó nagy semmibe. Pont nemrég derült ki, hogy a Beats Music-nak (aka MOG) kemény 100e előfizetője van, ami a semmivel egyenlő és kb. pont ennyit kap az Apple a felvásárlással ebből a szempontból.
Az iTunes Radio-val pedig már rég üzemeltet streaming-et az Apple, szóval ez az "ok" se jött be és a valósat továbbra se tudjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Subaru topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubuntu Linux
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Eladó apple pencil 2
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Technikailag se a fülesekhez nincs közük(az anno Monster volt), se a streaminghez(az a MOG-gal vásárolták meg))
De, hogy ne csak élcelődjek megjavítottam nektek a mondatot: