Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Mobil flották
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faqu
csendes tag
Mo.-n sehol nem lehet kapni, gyártótól rendeld postával együtt lesz 25 körül, attól függ milyenhez kell. Én tapasztalatból mondom, hogy hosszabb távú használat után, megreped a műanyag a kábelek közti vékony részen és onnantól már csak tágul ahogy húznád rá a csavart. A másik, hogy minden csatlakozón gusztustalan csavar nyom marad, ha kiveszed.
Csak az újabb generáció kompatibilis az összes fajta tápkábellel! -
Gagyi vagy sem, engem azert erdekelt volna hol lehet es pontosan beszerezni (a Google-lel eddig csak vateran lattam), valahogy ugy mint a tobbi Apple-tartozekos blogbejegyzesnel. Ez most olyan rejtelyesen van megfogalmazva

-
Youri
veterán
Hát ez ultra gagyi...
-
i400
őstag
Hááát kanyarban sincs az IBM/Lenovo(/stb) dokkolóihoz képest, amik mellesleg nem a gép csatlakozóihoz kapcsolódnak hanem van külön a dokknak a gép alján

-
Org
aktív tag
En ugyan igy hasznalom a notebookom, csak az nem apple, hanem acer. Dokkoloba bele es mar rajta is van mindenem, szinte mindig igy van, es meg egy huto talcan is rajta van, szal tuti h nem is melegszik.

-
Tigerclaw
nagyúr
Olyan dokkoló illene ezekhez, amik egy Thunderbolt csatin csatlakoznak csak. Annak elvileg el kellene vinni mindent ami szükséges
-
Apika
addikt
Csatlakozókból nincs hiány...
-
Vikt0r
aktív tag
Ez a dokkoló nekem jobban bejön ebben van plusz csatlakozó.
-
nebulo
tag
Szerintem baromi jó dolog a dokkoló, csak nem futott be.

Én speciel szívesen vennék egy netbookot (most nem Apple termékekről beszélek), amit egész nap használok, este hazaérve belerakni egy bölcsőbe ami tölt és portokkal is rendesen el van látva. 15-20 k-t simán kiadnék egy használható darabért.
Kár, hogy nincs ezen a téren választék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest