Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faqu
csendes tag
Mo.-n sehol nem lehet kapni, gyártótól rendeld postával együtt lesz 25 körül, attól függ milyenhez kell. Én tapasztalatból mondom, hogy hosszabb távú használat után, megreped a műanyag a kábelek közti vékony részen és onnantól már csak tágul ahogy húznád rá a csavart. A másik, hogy minden csatlakozón gusztustalan csavar nyom marad, ha kiveszed.
Csak az újabb generáció kompatibilis az összes fajta tápkábellel! -
Gagyi vagy sem, engem azert erdekelt volna hol lehet es pontosan beszerezni (a Google-lel eddig csak vateran lattam), valahogy ugy mint a tobbi Apple-tartozekos blogbejegyzesnel. Ez most olyan rejtelyesen van megfogalmazva
-
Youri
veterán
Hát ez ultra gagyi...
-
i400
senior tag
Hááát kanyarban sincs az IBM/Lenovo(/stb) dokkolóihoz képest, amik mellesleg nem a gép csatlakozóihoz kapcsolódnak hanem van külön a dokknak a gép alján
-
Org
aktív tag
En ugyan igy hasznalom a notebookom, csak az nem apple, hanem acer. Dokkoloba bele es mar rajta is van mindenem, szinte mindig igy van, es meg egy huto talcan is rajta van, szal tuti h nem is melegszik.
-
Tigerclaw
nagyúr
Olyan dokkoló illene ezekhez, amik egy Thunderbolt csatin csatlakoznak csak. Annak elvileg el kellene vinni mindent ami szükséges
-
Apika
addikt
Csatlakozókból nincs hiány...
-
Vikt0r
aktív tag
Ez a dokkoló nekem jobban bejön ebben van plusz csatlakozó.
-
nebulo
tag
Szerintem baromi jó dolog a dokkoló, csak nem futott be.
Én speciel szívesen vennék egy netbookot (most nem Apple termékekről beszélek), amit egész nap használok, este hazaérve belerakni egy bölcsőbe ami tölt és portokkal is rendesen el van látva. 15-20 k-t simán kiadnék egy használható darabért.
Kár, hogy nincs ezen a téren választék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Álló dokkolót kaptunk MacBook Pro gépekhez. Azt vizsgáltuk, hogy van-e értelme.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest