Új hozzászólás Aktív témák
-
b4zsi-
őstag
LG G Paddal nem tölthető le az alkalmazás. Kár pedig szívesen kipróbáltam volna.
-
Crafter32
őstag
válasz
alfaromeo33 #41 üzenetére
FB -n van hanghívás?
-
zseko
veterán
Köszi!
Igaz így nem nehéz jó hangminőséget elérni. Szerintem. Nem emlékszem már, hogy Skype-al vagy Viberrel próbáltam, valószínűleg Skype (még nem a windózos, hanem az 'eredeti'), akkor ha jól emlékszem ~45 perc beszélgetésem 'került' ~13-15Mb-ba. Hangminőségre az is jobb volt mint a sima telefon.
-
-
TIT
veterán
Faceval biztos nem beszélsz,amúgy meg ott a skype!
-
halkow
őstag
bíztos jó én még nem próbáltam az ismerőseim 99% a facebookot használja csevegésre úgyhogy nekem felesleges ez az app
-
sasa134
addikt
válasz
dokibacsi84 #32 üzenetére
"Android 4.0 and iOS 6 or higher is required"
-
-
Crafter32
őstag
válasz
sz.balazs.95 #24 üzenetére
Vmit nagyon jól csináltál vagy ügyesen?!
Régen várt hír sokaknak itt , ahogy visszahallom. -
dokibacsi84
csendes tag
Nem kompatibilis az eszkozommel nem ertem.
-
solaris17
aktív tag
A flextronics óta messziről kerülöm a blackberry-t
Ti sem tennétek másként a helyemben.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
sz.balazs.95 #24 üzenetére
Igen, köszönet a Mobilarénának.
-
alig telik el egy nap, hogy problémáztam a BB hanyagolása miatt és máris itt egy BB hír!
Köszönöm, minden elismerésem. -
sasa134
addikt
két BB10 teló közt :
(3G network)
•Voice chat (no video, no screen sharing) – an average of about 1-1.5 MB per minute
•Video call (no sharing the screen with a continuous sound) – an average of about 5-7 MB per minute
•Screen sharing (continuously changing images, documents, applications, the continuous sound) – an average of about 4-6 MB per minute -
zseko
veterán
biztos lehetsz benne. De nem tudom hogy működik, lehet ugyanazt a protokollt használja mint az 'igazi' BB, így ha tiltják azokat is tiltják, az meg tuti balhé lenne.
Engem meg az érdekelne, szép dolog a jó hangminőség, de milyen 'áron'? Adatforgalom tekintetében, meg túllépéskor lecsökkentett adatforgalom tekintetében.
-
Taky
senior tag
Lefrissítettem, de azt írja, hogy:
Nincs BlackBerry adat
A BBM nem tud csatlakozni a kiszolgálóhoz.
Próbálja újra később.
(BB Z10)Nem tudom mi lehet az oka...
-
Magyar csatornák újdonatúj BBM tagoknak: Hello, Nordic! Tematikus Lifestyle, reform gasztró, nordic sport..
És a rajongóknak:
C0036A536Légy naprakész!
-
Csapoati
nagyúr
Vajon ezt is blokkolni/korlátozni fogják a hazai "szolgáltatók"?
-
malnabokor
senior tag
Köszönjük szépen a hírt
És tényleg ki kell próbálni, úgy lehet hallani a minőségét
-
sefan67
aktív tag
This app is incompatible with your device.
T-Mobile LGE LG-D802Há mennyen már a ...
-
Syl
nagyúr
Nagyon szuper!
Már csak egy iPad verzió hiányzik (mert az iPhone verzió kicsit hülyén néz ki táblán).
-
Frigo
őstag
-
eventus
veterán
Hívás tényleg nagyon jó
Leírni nem lehet, próbálni kell
BBM képes (egyenlőre csak a saját telefonokon) a képernyő megsoztásra is hívás közben.
-
razzorr
őstag
Csak jönne már windózfónra!
-
Steve1207
veterán
Ha lesz videóhívás elkezdem rábeszélni az ismerősöket. Kellene végre egy rendes AIO app!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest