Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Jó lenne ha kis hazánk is bele kerülne, mert van pár nagyon jó, fizetős, de nem túl drága app amit még meg is vennék.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
freeapro
senior tag
Érdekes, hogy google checkouttal simán tudtam fizetni a $25 beugrót, ők viszont visszafele KÉÉÉÉÉPTELENEK küldeni a pénzt.
Hát basszák meg! -
Valzor
aktív tag
Kár, hogy ebből is kimaradtunk. Megint.
Lenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Samsung Galaxy S10 | Garmin Vivoactive 4
-
8zabi
őstag
tudom, hogy nem a világ közepe, csak magyarázd el miért olyan nehéz dolog ez
miért kell éveknek eltelni egy ilyen szolgáltatás engedélyezéséhez (nem elindításához)?van dombornyomott bankkártyám, regisztráltam a checkout-ra, nem akarom forintban látni az árakat, nem kell support sem, mert aki nem tudja használni az vessen magára
csak annyit szeretnénk, hogy mindenféle trükközés nélkül megvehessem ami megtetszik, pénzért! -
BloodRay
veterán
Kár érte, azért remélem lassan mi is bekerülünk a körbe...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
8zabi
őstag
szerintem meg a google egy nyomorék, ha nem kell nekik a csóró magyarok pénze akkor nem kapnak belőle, ennyi
majd megszerezzük máshonnan, ingyen
osztraksajt
"Szerintem meg egész egyszerűen priorizálnak. Kicsi piac, kicsi felhasználói tábor, még kevesebb fizetőképes vásárló. De majd ránk is sor kerül előbb utóbb."
de szerinted mennyi energiájukba kerülhet? megnyomni egy gombot, amivel bekerül az engedélyezett sim-ek adabázisába az a pár magyar szolgáltató
[ Szerkesztve ]
-
tothmaxy182
őstag
válasz zsirfecske #14 üzenetére
Sajnos Csehország már nem a mi szintünk... kb 6-7 éve még az volt, de most már sokkal előrébb vannak nálunk!
Respekt MSZP!
Minden szavam magánvélemény!
-
veterán
Ehhez a Google Magyarországnak kevés köze volt. Bizonyára mindenféle mutatókat tologattak Excelben vagy máshol és kijött, hogy egy bizonyos vonal alatt vagyunk. A térségben már csak mi vagyunk kívül, ami azért mutat valamit...
-
zsirfecske
addikt
jön majd ide is, azért csehország már majdnem a mi szintünk.
-
LouiS22
veterán
BTW aki nagyon akart, az eddig is tudott fizetős appokat venni itthon. Vagy MarketEnabler, vagy a fejlesztők honlapjáról, esetleg emailben, paypallal fizetve.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
erdoke
titán
Nem vagyok nagy Android fan, de mintha az eredeti hírben az is benne lett volna, hogy a mostani bővítést követően 2-3 héten belül megint jön egy.
A legjobb aláírás a héten
-
freeapro
senior tag
Egyébként gratulálok a Google Magyarországnak, jól lobbiztak
-
juhig12
tag
Azért izrael befigyel baloldalt ennyi erővel itthon is lehetne már...
-
keIdor
titán
válasz osztraksajt #4 üzenetére
Biztos ez áll a háttérben. Argentína, Brazília, India, Oroszország mind szegényebb nálunk, de gondolom a magas lakosság miatt ezek az országok prioritást élveznek. A többi meg jobban él, mint mi, bááár Izraelben én nem vagyok biztos...
Ami érdekes, hogy nem látok Ausztriát sehol...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
AS
félisten
LOL? tényleg előbb lesz Bada itthon mint Android...
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
osztraksajt
őstag
Szerintem meg egész egyszerűen priorizálnak. Kicsi piac, kicsi felhasználói tábor, még kevesebb fizetőképes vásárló. De majd ránk is sor kerül előbb utóbb.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szerintem sz@arba se néznek minket!
(pedig akkor lenne esélye a telefonomnak, hogy megéri nálam a karácsonyt... )Jó szerencsét!
-
bolondember
MODERÁTOR
hát, ideje lenne már..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Homérosan: Dó!!!
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest