Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Jó lenne ha kis hazánk is bele kerülne, mert van pár nagyon jó, fizetős, de nem túl drága app amit még meg is vennék.
-
freeapro
senior tag
Érdekes, hogy google checkouttal simán tudtam fizetni a $25 beugrót, ők viszont visszafele KÉÉÉÉÉPTELENEK küldeni a pénzt.
Hát basszák meg! -
Valzor
aktív tag
Kár, hogy ebből is kimaradtunk. Megint.
-
8zabi
őstag
tudom, hogy nem a világ közepe, csak magyarázd el miért olyan nehéz dolog ez
miért kell éveknek eltelni egy ilyen szolgáltatás engedélyezéséhez (nem elindításához)?van dombornyomott bankkártyám, regisztráltam a checkout-ra, nem akarom forintban látni az árakat, nem kell support sem, mert aki nem tudja használni az vessen magára
csak annyit szeretnénk, hogy mindenféle trükközés nélkül megvehessem ami megtetszik, pénzért! -
BloodRay
veterán
Kár érte, azért remélem lassan mi is bekerülünk a körbe...
-
8zabi
őstag
szerintem meg a google egy nyomorék, ha nem kell nekik a csóró magyarok pénze akkor nem kapnak belőle, ennyi
majd megszerezzük máshonnan, ingyen
osztraksajt
"Szerintem meg egész egyszerűen priorizálnak. Kicsi piac, kicsi felhasználói tábor, még kevesebb fizetőképes vásárló. De majd ránk is sor kerül előbb utóbb."
de szerinted mennyi energiájukba kerülhet? megnyomni egy gombot, amivel bekerül az engedélyezett sim-ek adabázisába az a pár magyar szolgáltató
-
tothmaxy182
őstag
válasz
zsirfecske #14 üzenetére
Sajnos Csehország már nem a mi szintünk... kb 6-7 éve még az volt, de most már sokkal előrébb vannak nálunk!
Respekt MSZP!
-
Ehhez a Google Magyarországnak kevés köze volt. Bizonyára mindenféle mutatókat tologattak Excelben vagy máshol és kijött, hogy egy bizonyos vonal alatt vagyunk. A térségben már csak mi vagyunk kívül, ami azért mutat valamit...
-
zsirfecske
addikt
jön majd ide is, azért csehország már majdnem a mi szintünk.
-
LouiS22
veterán
BTW aki nagyon akart, az eddig is tudott fizetős appokat venni itthon. Vagy MarketEnabler, vagy a fejlesztők honlapjáról, esetleg emailben, paypallal fizetve.
-
erdoke
titán
Nem vagyok nagy Android fan, de mintha az eredeti hírben az is benne lett volna, hogy a mostani bővítést követően 2-3 héten belül megint jön egy.
-
freeapro
senior tag
Egyébként gratulálok a Google Magyarországnak, jól lobbiztak
-
juhig12
tag
Azért izrael befigyel baloldalt ennyi erővel itthon is lehetne már...
-
keIdor
titán
válasz
osztraksajt #4 üzenetére
Biztos ez áll a háttérben. Argentína, Brazília, India, Oroszország mind szegényebb nálunk, de gondolom a magas lakosság miatt ezek az országok prioritást élveznek. A többi meg jobban él, mint mi, bááár Izraelben én nem vagyok biztos...
Ami érdekes, hogy nem látok Ausztriát sehol...
-
AS
félisten
LOL? tényleg előbb lesz Bada itthon mint Android...
-
osztraksajt
őstag
Szerintem meg egész egyszerűen priorizálnak. Kicsi piac, kicsi felhasználói tábor, még kevesebb fizetőképes vásárló. De majd ránk is sor kerül előbb utóbb.
-
Szerintem sz@arba se néznek minket!
(pedig akkor lenne esélye a telefonomnak, hogy megéri nálam a karácsonyt...)
-
bolondember
MODERÁTOR
hát, ideje lenne már..
-
Xaels
félisten
Homérosan: Dó!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Újabb országokból lesz elérhető az Android Market fizetős része, melyek között Magyarország továbbra sem szerepel.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest