- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pc Laca
tag
A Radiantot én is játszottam nekem is rövidnek tünt
-
wxzl
csendes tag
Amennyiben vannak barátaitok és mobilinternet előfizetésetek, próbáljátok ki a Google Maps-es menekülős Zombie Run-t!
-
hakosh
tag
De jó kis játékok
Ezeket hamarosan magam is megvizsgálom. Köszi!
-
korpicschess
veterán
Speedx az nagyon jó, Boost 3D néven van iPhone-ra/iPod Touch-ra, én azon játszottam vele, ott azért érezhetően szebb volt a grafika szerintem.
-
ByB
addikt
Ma újabb három finom játékkal lettem gazdagabb: Hyper Jump, Shoot U! és Super Tumble - beszámolók hamarosan. Illetve demóként letöltöttem a Amtalee-t is.
Vikt0r - Én eddig három autósjátékot (Asphalt 5 HD, Gangstar: West Coast Hustle HD és Raging Thunder 2 Lite) próbáltam telefondöntögetéssel irányítani, egyiket sem tudtam megszokni.
-
Vikt0r
aktív tag
Tudtok valami olyan játékot inkább autósat pulse minire amit giroszkoppal kell irányitani?
-
Cyberpunk
félisten
Én a Sandstorm-ot nyomom most, nem rossz játék és frankon fut a Milestone-on
Egy játékra fáj a fogam a Ravensword-ra ha valaki nem ismerné [link] jó lenne ha átportolnák androidra -
superecneB
őstag
A báránnyal felfele ugrálós szerintem elég funny, meg a forgalom irányítós is tetszik.
-
sagesz93
addikt
speedx az egyik legjobb!
-
JoeYi
őstag
Armored strike és a battle for mars is zseniális. Már aki szereti a stratégiákat
-
csdm
senior tag
Nekem is megvolt mindkét játék demója, de az első nem kötött le, a második meg Samsung Galaxy spicán nem futott zökkenőmentesen.
-
EczkE
veterán
A Radiantot én is végig nyomtam, igaz csak a demot, aztán le is töröltem.
Nekem nagyon nagy kedvencem a Crystallight és a Bubble Defense.
Valami jó kis autós játék mondhatnátok.
-
Jó játékok!
-
Drenadar
veterán
Én a Radiantot próbáltam már, de nagyon rövid kis játék.
Ki milyen játékot játszik még időeltöltésnek a Desire-en?
vagy más androidon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged