- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
én tényeket írok és véleményeket, az aktuális hír topikjába, ez nem trollkodás, te meg elferdített dolgokat és beszólásokat, amiknek semmi köze az adott topikhoz, ez trollkodás. és igen keresztbe lenyeli, hardverben, kamerában, kijelzőben, garanciális feltételekben, tartozék ellátottságban.... soroljam még?
tessék a note4 marha vacak multitaskingja, 3 erőforrásigényes top játékot futtat szimultán egyikből a másikba lépkedve... erről ennyit.
[link] -
RaveForce
veterán
Inkább vennének drágábban akadozós, lagolós Note4-et, ami 2 appot nem tud futtatni párhuzamosan, mi?
erre mondják, h ha kussba maradtál volna, bölcs maradtál volna
ennyire fáj, hogy drága a hTC és a kutyának nem kell, hogy egyből ilyen szinten kell trollkodni, ez se engem minősít...
egyébként a note4 még mindig keresztbe lenyeli ezt, annak ellenére, hogy több mint egy éve jelent meg..
-
-
RaveForce
veterán
válasz
Dr.Anonymus #19 üzenetére
értem én, hogy savanyú a szőlő. de a samsung sose alacsonyodna le eddig, hogy azzal reklámozza magát, h a legjobb iPhone potló....vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest