- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aragox
tag
Ma reggel megjött. Érdekes, a felsorolt hibák, melyeket javít a 4.4.3 nekem sosem jelentkeztek.
-
tomchy
tag
Meg is jött
Bár nekem eddig semmi gondom nem volt ...
-
HREH
senior tag
A végleges kiadás dátuma: 2014.06.04
-
dergander
addikt
valami körülbelüli dátom nem szivárgott még ki?
-
rootkiller
őstag
Már várom, december óta 4.4.2 megy a telefonomon....
-
cadgers
aktív tag
Egy ilyen frissítésre úgy gondolom nem szabadna várni, és körülbelül olyan cikknek kellett volna megjelennie, hogy "kiadták a 4.4.3-mas frissítést". Ha egy telefonnál előírják, hogy kap X számú frissítést, akkor ez remélem X+1-nek számít, mert különben eléggé pofátlanságnak érzem a dolgot.
Ez nem support!!
-
törölt tag
válasz
Diamond500 #92 üzenetére
Mintha írtam volna, hogy az is megvolt.
-
Maxentius
addikt
válasz
FragMaster #91 üzenetére
Ok, ezért downgrade-eltem 4.3.1-re...
-
törölt tag
Random reboot, random reboot, random reboot. (napi több)
Még mielőtt belemegyünk: ezt okozta egy L620. Webshop-os vásárlás, tehát valahonnan Bp-ről jött. Majd csere három napon belül egy helyi (vidéki) pontban (tehát nem ugyanarról a helyről). Megint nem jó, de kicsúsztam a csere időszakból, tehát irány a szerviz. Készülék visszajön, szervizlap olvas: sw frissítés. Mondom jó, akkor ez is ennyi. Megint random reboot. L620 elad, L520 vásárol. SIM csere is volt, factory reset, gyári appokkal való használat. Same shit. Nekem ennyi bőven elég volt.
-
dozsabalint
senior tag
Ráadásul a nyílt rendszerek mindig sokkal kevesebb bugot tartalmaznak, ez is milliószor bebizonyosodott már.
De egyébként igazad van, tökéletes szoftver nincs. Aki egy picit is belelátott már egy szoftvernek a fejlesztésébe, az ezt pontosan tudja. Ez nem is feltétlenül azért van mert a fejlesztők rosszul dolgoznak, hanem mert mindenhol vannak határidők, amiket meg úgy általában a managerek/marketingesek határoznak meg.Az iOS, illetve a WP funkcionalitásban is jóval elmarad a droidtól, nem csak bugok számában.
-
fojuzer
aktív tag
Hm-Hm.T.irogatok,olvasgatok.Xperia T-Sp-tipusu telokon még mindig a régi Androidka futogat/4.1.2?/ Igaz müköfik,igy-úgy.Ha ilyen"SZ" lett az ajnározott csoda "KITKAT" akkor nem kérni belöle.Ha kiadnak frissitést legaláb BUG-mentesen,hibák nélkül tennék.merta javitás-javitgatása,meg alázonak kéne lenni a GOOGLE számára Androidja ,ki akrja?Nos a zárt OS-OP-rendszereknek ez elönye a majdnem teljesen OK,rendszer.Igaz a szoláltato Ketyere elado semmit nem tud a frissitésekröl.Nos Xperia honlap is gyenge4Viszont megvettük/vették/ használják ahogy lehet!
-
-
atike
nagyúr
....ideje volt már ennek a frissítésnek.
Mondjuk azt sajnálom, hogy "csak" hibajavítás lesz benne....
-
Menslee
tag
Nexus 7 2013-on remélem javul az hogy egy idő után nem akar feloldani a kijelző és csak restrart után javul meg...
-
D80
tag
válasz
Evil Snowman #74 üzenetére
Lehet, hogy pont az egyik verziófrissítéssel érezett a hiba, ebbe nem látunk bele!
Értem amire gondolsz, de sajnos tökéletes rendszer nincs.
Máshol lehet be sem jelentik a hibákat, csak frissítik a rendszert.
Melyik a jobb? -
Sholom
tag
Hülye kérdés, de ha veszek egy itthon is használható S4 Google Play Edition-t arra jön a frissítés?
-
Alapvetően, a nálam lévővel nem volt gond a fent leírt hibától eltekintve. De ugye azt is megoldotta egy restart.
Itt igazából számomra az a furcsa, hogy a harmadik főverzióban lévő alverzió frissítéssel orvosolják az alapvető szolgáltatások hibáit. Az előző kettő alatt ez hogy nem bukott ki?
Azt is elhiszem, hogy sokan nem tapasztalják a cikkben lévő problémákat vagy annak hatásait, de ennek kicsit ellentmond, hogy a Google javítást készít és nem mellesleg be is jelenti a nagy plénum előtt, ergo ezzel elismerve, hogy valóban valami nem volt kerek. És alapvető funkcióknál ez bizony gáz.
-
fojuzer
aktív tag
Nos mindenkinek,az Összes futtatni tudo telora ki kellene adni.Ez lenne a természetes!Ne csak 1-1 gyárto nehány ketyejére!
-
D80
tag
válasz
Evil Snowman #46 üzenetére
Szerintem N5-öt vagy nem érintik a problémák vagy mázlista vagyok.
Sokszor a felhasználók okozzák a hibákat, például Androidnál alap, hogy pár naponta újra kell indítani, ha ezt nem teszed, lehetnek fura dolgok. -
GeryFlash
veterán
Ilyen szar lett a 4.4.2? Ebből a leírásból az jött le, hogy közel használhatatlan....
-
Maxentius
addikt
A microSD olvasási és írási bug-ot jó lenne igen sürgősen kijavítani, nem azért vesz az ember sok GB-nyi olcsó tárhelyet, hogy továbbra is a beépített fikarcnyi memórián férjen el...
-
Donkeysaurus
csendes tag
Nekem is valami ilyen az elképzelesem laikusként, ám szerintem (pusztán az én gondolatom, nem értek hozzá szal nyugodtan javítsatok ki) az android rendszer elégge komplex így ha belepiszkálnak valami cuccba akkor az kihatással lehet a már működő jóra és jönnek a random crashek.
És az, hogy miért nem tesztelik tovább? Mert az egész egy lóverseny lett. Így is ismerek néhány nexus tulaj aki annyira fanatikusan android fanboy, hogy egy honapig nem birja ki a legújjabb rendszerrel és hisztizik h mivanmá'? a Gugli gondolom h hajtja a frissitési gyakoriságot, hogy a különféle gyártók is minel elöbb léphessenek.
-
törölt tag
SGS2, AOSP 4.1.2 Stabil, működik és magasról tojok a frissítésre. Viszont nagyon drukkolok a Mozillának és a Canonical -nak. Szerintem már az is jópofa, hogy a Firefox szoftverboltjából tudok Androidon is futó alkalmazást telepíteni (nem böngésző addonra gondolok, hanem natív alkalmazásra és min. 29 -es Firefox beta kell hozzá). Nemsokára jön a rókás launcher is.
-
kovsol
titán
Nekem mióta 4.4.2 van az Nexus4 telefonomon többször volt, hogy reggel mikor levettem a töltőről ki volt kapcsolódva. Korábbi verziókkal ilyet sose csinált.
Más hibát nem tapasztaltam még a használat során. -
Szelley
senior tag
válasz
Azért "viccesek" ezek a hibák, mert szerintem világszerte pár készülékről van szó. Fórumon akiknek térerő gondja volt, sim kártya csere megoldotta a problémát. 1 kollégáról tudok, akinek a telefon hibás volt, neki kicserélte a google a készüléket. Azért ilyenek hogy "véletlen újraindulások".
Már az S2-nél is ciki lett volt GingerBeaden, 3évvel ezelőtt, nem hogy egy referencia modellen. Nem kell mindent elhinni
Én 2 hónapja vettem a Nexust, rootolva sincs, out of the box használom. 2 GPS beakadásom volt eddig, külsős appok miatt. Ezen kívül tökéletes -
dozsabalint
senior tag
válasz
Evil Snowman #57 üzenetére
Elhiheted hogy ez sem általános hiba. Sajnos az ilyeneket még nehezebb kiszűrni.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Evil Snowman #56 üzenetére
Másrészt meg a nyíltságnak köszönheti a népeszerűségét a Droid. Pont mert minden gyártó a saját elképzelései szerint alakíthatja, úgy hogy mégis csak Android marad. És megvan a választás lehetősége. Lehet stock droidos Nexus-t venni, vagy éppen a Sense függőknek egy HTC-t stb...
Mindenesetre én úgy látom, egyre kevesebb a gond a különböző gyártói forkokkal.
Laptopnál reinstall és kész. Soha nem hagyok egy Laptopot a gyári rendszerén.
-
válasz
dozsabalint #55 üzenetére
Épp van nálam egy Nexus 5. Hibajelenség. Bluetooth headset-et hasznáva bejön a hívás, headset "kicsörög" ellenben a telefonon full fekete marad a kijelző (az asztalon fekszik mellettem) nem látom, hogy ki hív, nem tudom a telefonon felvenni vagy elutasítani a hívást (headset-en igen, de ez most mellékes). Készülék restart megoldotta érdekes módon.
-
Mert csak azon fut Android ugye?
Szvsz a Google ott qrta el, hogy hagyta a gyártóknak, hogy mélyen belenyúljanak a rendszerbe (lásd Samsung például). Mennyivel egyszerűbb lett volna, hogy minden gyártó csak stock droidot rakhat fel alapból a telefonjaikra, emellett pedig a saját alkalmazásaiknak kapnak egy külön részt a Marketben. Így pl. aki vesz egy Samsungot és utána belép a marketbe, akkor lenne egy külön Samsung fül, ahonnan letöltheti a Sansung specifikus alkalmazásokat (S Health, etc.); vagy a Marketbe való belépést követően az ajánló részen a készülék gyártó specifikus alkalmazások lennének.
Ugyanez van jelenleg laptop fronton is. Veszel egy windowssal előtelepített laptopot és utána nem győzöd kigyomlálni a sok szar bloatware-t, amit rárak az adott gyártó. Na most androidos telefonnál/tabletnél erre esélyed sincs, mert a gyártó által előre telepített appokat csak nagyon kis esetben tudod törölni, de inkább nem. Úgyhogy marad a root, ha meg akarsz tőlük szabadulni, de akkor meg ugrott a gari ugyebár.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Nagy részük valószínűleg user error, legalábbis Nexus 5-ön csak az mm-qcamera-daemon buggal (ez a kamera lefagyás, amit külső app idéz elő) találkoztam. Amióta töröltem a Skype-ot, azóta az sem jelentkezik.
@flash-: a szoftverfejlesztés ennél nagyságrendekkel bonyolultabb
-
Nem értem a problémádat. Tökéletes szoftver nem létezik, és nem is fog. Mindig lesznek hibák, amiket foltozni kell. És mivel a foltozást megcsinálja a Google, így nem nagyon van miért háborogni.
"ami jól működik azt meghagyják és csak megtoldják extra dolgokkal+új felület."
Az "extra dolgok"-at az új fejlesztések nyújtják, így mindenképp bele kell nyúlniuk abba, ami éppen "jól működik".
Ha ilyen alapelven működne a szoftverfejlesztés, akkor még mindig Windows 3.1-et használnánk, csak Aero felülettel. -
Lecs@
addikt
válasz
Evil Snowman #51 üzenetére
Én Nexus5 - ről, és a "nyers" android frissítésről írtam
-
Van. Nem egy androidos telefont használtam az elmúlt 4 évben. És még többet tesztelek a munkám kapcsán. Úgyhogy elhiheted, hogy milyen trágya softwarekkel megrakott telefonokat kapunk első körben a gyártóktól, amiről utána megy vissza egy több oldalas tesztjegyzőkönyv, hogy mit javítsanak
-
Lecs@
addikt
válasz
Evil Snowman #48 üzenetére
Valami tapasztalatod ezzel kapcs ? Tudod melyik régióban, országokban fordulnak elő gyakran eme gondok ?
-
flash-
veterán
de amúgy én nem értem az ilyen fejlesztési metódusokat.
van egy kiforrott rendszer tegyük fel 4.2
kitalálják hogy legyen frissiítés 4.4
Mivel frissités ezért gondolnám hogy ami jól működik azt meghagyják és csak megtoldják extra dolgokkal+új felület.
akkor hogyhogy az új frissitésben mégsem feltétlen működnek jól olyan funkciók melyek egy korábbiban?
Ha meg az van hogy ilyenkor mindent újra kezdenek akkor nem képesek beáldnozni még pár hetet+néhány tesztórát hogy kijöjjenek a hibák?
-
-
Lecs@
addikt
válasz
Te miről beszélsz ?
-
Szerinted ez nem rosszul működés? "Ezek közül a legfontosabbak a véletlen újraindulások és a mobil adathálózatok gyakori eldobásának javítása lesz, mely mellett a WLAN hálózatokhoz való újrakapcsolódás is megbízhatóbban üzemel majd, illetve a Bluetooth és USB adatátvitel is stabilabban fog üzemelni."
Igen, végülis egy mobiltelefonnál másodlagos, hogy néha random eldobja a hálózatot vagy magától újraindul. "Who cares?" nem?
-
flash-
veterán
azért ez ultragáz, hogy egy nem mostani elvileg "kiforrott" rendszer sokadik frissitése(4.2) ilyen hibáktól hemzseg..
dehát úgylátszik gazdaságilag ez a jó stratégia,csúcson vannak az eladások, gondolom a gyártók emiatt nem is teszik szóvá a sw hibákat a google-nél..
vagy szóvá teszik de a google kb letojja..
azért ez vicc hogy ennyi sw hibával is az android a csúcs -
ddaydome
senior tag
Nekem 4.1-s van és betonstabil Sony E-n. Ettől független már erősen a Windowsos telefonok fele hajlok, szinte biztos, hogy legközelebb olyat veszek, már csak azért is, mert verőfényes napsütésben észrevehetőbb egy nagyobb méretű csempe, mint egy kis ikon.
-
-
halkow
őstag
a frissitésekel több baj van mint amivel gyárilag kiadják
a telefont, de találkoztam már olyannal is hogy sokkal stabilabb lett pl: s2 4.0.3-4.1.x re
szerintem a fejlesztők munkáján múlik minden -
MartOOn
addikt
Nekem eddig se volt semmi bajom n5-tel de parom n4-evel sem... De johet.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
caius marius #35 üzenetére
Sajnos igen, én is ezt tapasztaltam Note2 LTE a 4.3 egy rakat sz@ar lett, egy rakás BUG van benne, és iszonyatosan meríti a telefont.
-
caius marius
tag
Az van, hogy 4.1.2 felett fossá ment sok minden a samu telefonjain is. Orvosolhatnák...
-
Donkeysaurus
csendes tag
Kiváncsi vagyok milyen javításokat hoz a '13-as N7-re a frissítés. Remelem nem csak kamera fix lesz mert egyre gyakrabban félre érzékeli a táccsot.
-
M5Norbi
őstag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Nekem semmi baj vele. Esküszöm tök stabil.
-
moleculez
veterán
A felsorolt hibák nagyrésze jellemző asszpny GS4-re, szóval jöhet. Az ilyen jellegű update az operátor független, vagy kapjuk rögtön ha a Samu kiadta?
-
Prevent
aktív tag
Töltöm is le a Nexus 5-ömre, mert én megtehetem
-
-
Воланд
titán
válasz
Evil Snowman #24 üzenetére
nem tevedsz.
-
-
-
Paul119
addikt
válasz
Evil Snowman #5 üzenetére
"Ebből is látszik, hogy a WinPho a legjobb rendszer, hiszen az már eleve hibamentesen jelent meg." és ezt melyik bugyiban álmodtad jó ember?
Szerk: bocsi nem neked -
Воланд
titán
válasz
Evil Snowman #21 üzenetére
1.: nyilvan nem trollkodott...
2.: harom es fel eves.
-
-
tdk.112
aktív tag
válasz
Evil Snowman #5 üzenetére
Ebből is látszik, hogy a WinPho a legjobb rendszer, hiszen az már eleve hibamentesen jelent meg.
-
rodrigez
senior tag
válasz
vilmos.nagy #12 üzenetére
Attól függ felvették-e a hibát az orvosolandók közé. Nekem egy bajom van csak a Moto G-vel, mégpedig a FLAC lejátszás ami 4.3 alatt tökéletes volt, most viszont pattogás, sercegés van. Bevallottan elkúrták a 4.4.2-ben és javítják a 4.4.3-ban.... remélem
-
"A frissítés a kameraszoftver gyakori lefagyásait és fókuszálási problémáit is javítani fogja."
Végre. Nexus 4 tulajként örvendetes lenne számomra, hogy ha nem fagyasztaná meg néha úgy a telefont a kamera, hogy restart-ot okozzon. (Ugyebár ez gyakori probléma a Nexus 4 topicban.)
-
cirx
senior tag
Na ezt még megvárom, aztán ha ezzel is lesz radio crash bug, akkor bye bye Nexus 4!
-
Nagyon jó. Kíváncsi leszek rá, bár eddig nem találkoztam komolyabb bugokkal.
-
Integra
titán
lehet, hogy én vagyok szerencsés, de nekem semmi bajom az n4-en.
-
ghiottone
nagyúr
Remek, nemsokára kidobják a Moto G-re is és lehet csinálni egy új multilang csomagot, már alig várom.
-
LOL, egy hat éves rendszerben ennyi idő után javítják a használathoz elengedhetetlen (kivéve kamera) alkalmazási hibáit?
Nick job Google.
-
Titi76
aktív tag
"a Nexus és GPE (Google Play Edition) modellek tulajdonosai elsőként tesztelhetik majd"... Ahogy tapasztalom Mi többiek meg le leszünk magasról tojva.
-
dergander
addikt
Remélem a Nexus4esem is megkapja
-
Lecs@
addikt
Na akkor várjuk a dolgot. Bár semmi nem hiányzik így sem az Androidkirályról
-
S3-ra jöhetne a 4.3 frissítése is, mert az is bughalmaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest