- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forceman
tag
válasz
HardSanyeee #92 üzenetére
Nekem már csak a 400+DPI mobilokra áll fel
Lehet hogy most már lesz Super-Retina-QWHRE-Display 1001DPI?
Szerk: Jah és max 3" -
picur220
veterán
Ennek nincs sok értelme, most kiadnak nexusra meg desire-re egy új OS-t, nagy cucc. Szerintem ez nem nagyon fog elterjedni, úgy jár, mint a 2.0, abból se lett semmi.
-
fairi
őstag
válasz
uj iphone is közel ekkora dpi-n van,és mindenki veri rá magát, hogy mennyire innovatív meg egyéb...
4,3 kijelzőre 720p a minimum... -
válasz
Igen, nekem is mindegy lenne. . .
De figyeld meg, hogy ebbe az irányba is elkezdenek versenyezni a gyártók, ilyen péniszpótlékként . . . "az enyémnek nagyobb a felbontása he". . . -
válasz
HardSanyeee #89 üzenetére
Nem a jelenleg szabványos méretekről beszélünk. . .
Ha megnézed a cikk is arról szólt, hogy akár 1280x720-as kijelzők támogatottsága is megoldott.egy évre tippelek, és lesz 4-4,3" környékén ilyen felbontás.
Csak azért mondtam a számolgatást, mert van ugye az emberi szemnek egy felbontó képessége - a franc tudja már a pontos értéket, de ki lehet számolni, hogy 30 cm távolságból mekkora felbontásra érdemes gyúrni maximálisan. -
Dr.Anonymus
addikt
új hírek
mégse válik ketté a platform -
válasz
HardSanyeee #87 üzenetére
Ennek azért utánaszámolnék . . .
ne csak hasraütésszerűen, hogy puff. . .ennyi elég
-
Cyberpunk
félisten
FLAC az jól hangzik
Mondjuk programmal eddig is elérhető Androidon.
Inkább arra vetemednének végre a gyártók hogy a megfelelő zenei hangzás érdekében rágyúrnak a hardverre.
Mert eddig nem kimondottan audiofil-eknek való az Android platformAz 1366x768-as felbontás meg hát
Szerintem az már sok még egy 4"-os kijelzőhöz is.
-
joey04
titán
válasz
Lotusomega #76 üzenetére
ha már itt jársz erre nem válaszolnál? és akkor nem csak puffogtatnál hülyeségeket esetleg...
-
Mappa
addikt
Android 3.0 Gingerbread is expected in mid-October - and we expect the first phone to get it to be the Nexus One (it meets the requirements). Unless the oft rumored Nexus Two beats it to the punch.
na de 2.2 sincs még és már október 3.0 ...erre kíváncsi vagyok
-
termon
csendes tag
amúgy a 3.0 milyen újdonságokat hoz majd?
ezeket találtam:
Support for WebM video playback
Improved copy–paste functionalities
Free Lossless Audio Codec (FLAC) playback support
Android Market music store
Media streaming from PC library
Revamped UI
Support for bigger screens with up to 1366×768 resolutiona 2.2 esetében is ha jól tudom az igazán király dolgok csak akkor derültek ki amikor kijött
-
Blyan
félisten
Nem tervezed, ez stimt, de ezeket telefonokat meg nem tervezték három évnyi használatra, sajnos. Tehát a terved simán kereszteződhet a gyártóéval, másrészt meg, a dezsi
mint mondtam, megfelel a kritériumnak, tehát 3.0-t (az eddig ismertek alapján) még tehetsz majd rá.
De ne feledjük, ez MOST egyike a csúcsmodelleknek, egy Tattoo-ra pl már egy eleve elképzelhetetlen, hogy majd a legújabb oprendszert kapja meg (szerintem).Szerintem meg mostanában jönnek majd változások (érdemiek azt majd piac szereplői határozzák meg), főleg ha a szóban forgó 3.0 megérkezik, vagy arra, egy 3.1 frissítés stb.
-
HardSanyeee
őstag
Érdekes lépés. A saját kezelőfelületekért kár a többiből meg meglátjuk mi sül ki. Meg ennek szerintem akkor van értelme ha a 2.x verziót is tovább bővítik a nem felső kategóriás készülékek számára.
-
termon
csendes tag
én pl most fogok dezsit venni, és nem tervezem h 3 évtől hamarabb lecserélném, orange előfizetésem van amire másfél évente vehetek ki új telefont, és kétlem hogy az elkövetkezendő 18 hónapban lenne majd olyan érdemi változás az ilyen típusú készülékek (érintőkijelzős okostelefonok) terén, ami miatt nekem majd megérné váltani, persze biztos lesz egy csomó újítás addigra, de ezek szvsz nem lesznek egetrengetőek (szerintem most főleg a sebességre fognak rágyúrni, azzal meg nekem a videókat elnézve a már desire-en sem lesz problémám)
magyarán én pl örömmel venném ha még legalább a 3.0-t rá lehetne majd hegeszteni vhogy
-
Blyan
félisten
Úgy megy a sirás, mintha (főleg ebben a kategóriában) nem 1-1,5 évente cserélgetnék az emberek a telefonjaikat.
Mikorra jön a 3.0, mikor érhetőek el a frissítések, stb.
Vegyük pl a HTC Desire-t, megfelel a követelménynek, de még a 2.2 sem érhető el mindenhol hozzá, mire kijön a 3.0 addig középmezőnyben fog végezni ez a ma még felsőkategóriás telefon - pedig megfelel a kritériumoknak. -
Nem csak hogy jogos húzás, hanem kötelező lépés is volt.
Az M$ sem véletlenül lépte meg azt, hogy ha nem is egy típusú készüléket dob piacra (ellentétben az Apple-el), de komoly elvárásokat köt ahhoz, hogy az ő operációs rendszerét milyen készülékre telepíthetik.
Ennek nem csak a user szivatása a lényeg, hanem az egységes fejlesztés lehetősége.
Nem véletlenül vérzett el a Windows Mobile, ugyanis ahány gyártó annyi féle fajta hardverrel szállította az eszközt, nem lehetett pl. olyan játékokat készíteni rá, amelyek a mai kornak megfelelnek, illetve típusfüggetlenül használhatóak. És bármennyire is állítom, hogy nagyon keveset játszom PDA-n, azért a nagy tömegeknek ezt lehet eladni. . .Ha a Google jót akar magának, bizony kettébontja az Android rendszert (ahogy a WP7-ből is lesz majd később advanced usereknek való változat).
-
fairi
őstag
válasz
#71321344 #71 üzenetére
"akkor tényleg nagyon kell ütni az új felületnek."
felület kinézete szubjektív, így vkinek tetszik, vkinek nem..tényleg így haladunk az okostelefonok is pont annyira lesznek személyre szabhatóak mint az átlagtelefon..
különbség az lesz okostelóra nem csak java telepíthető... -
Hali!
Sokan írtátok itt, hogy milyen dolog, hogy ennyi idő alatt elavul egy teló.
Gondoljatok arra, hogy régen szóba se kerülhetett olyan, hogy te bármit is frissítenél a telódon, olyan maradt, ahogy megvetted.
Manapság rengetegen fejlesztenek régebbi telefonokra, még ha nem is hivatalosan.Nekem az első Androidom van: T-mobile G1 (HTC Dream).
Erre még eredetileg az 1.0 készült és hivatalosan csak az 1.5 érhető el hozzá. Ehhez képest most Android 2.1 van rajta (CyanogenMod 5.0.8 ROM), pedig ennél gyengébb hardver nem tudom, hogy van-e Androidos telefonok között (MSM7201A 528Mhz, 192MB RAM, 256MB ROM).Ez egy abszolút jogos húzás Google részéről, különben miért lenne értelme megvenni a komolyabb telefont?
A lényeg a részletekben rejtőzik!
Ha ez lesz a minimum hardver és közben nem lesz funkcióban több, az gáz.
Ha nem lesz ezentúl rosszabb hardverre semmilyen újabb kiadás, az gáz.
Ha nem lehet a gyártóknak saját UI-t tenni az Androidra, az is gázÜdv: Sopi
A sok gázról a Malacka és Tahó együttes jut eszembe
-
törölt tag
saját felület tiltása praktikus, de akkor tényleg nagyon kell ütni az új felületnek.
mellesleg a cikkben arról van szó, hogy a 2.x lesz a középkategóriájé a 3.x pedig a felsőé, senki nem állította, hogy többet nem lesz frissítés középkategóriában.
nagyon helyes, hogy egységesíteni akarják a telefonok kapacitását, így már tényleg lehet olyan programokat írni, amik kiaknázzák a nagy számítási kapacításó procikat, mert a fejlesztő nyom egy olyat, hogy a programja 3.x-et igényel és pont. persze nem kell fosni, hogy az alap appok se fognak régebbi verziókra megjelenni, mert úgy kevesebb emberhez jutna el a program.amúgy most azt mondják sokan, hogy milyen szar, h az 1 éve vásárolt telójukra nem jön ki a legújabb frissítés, de akkor mennyire járna a szátok, ha a programokat a 3,5" kijelzőn 320*240-ben kéne bámulni, mert gondolni kell azokra is akik 20 éve vettek telefont
-
FecoGee
őstag
Nagyon durva, milyen gyorsan elavulnak a telók... Hihetetlen.
-
eami
veterán
ki a francot érdekel az iOS? meg a PCt sem kellene keverni a telefonokkal... agyi célozgatásokat meg jobb lesz ha befejezed...
mindenesetre nagyon kíváncsi leszek hogy mire fel kell majd ekkora proci hozzá, remélem hogy nem olyan dolgokra amelyek már 5 évvel ezelőtt is megvoltak windows mobilera, mert egyébként bizony elég kemény hiányosságok vannak még szoftveres támogatottság terén aminek a hiányát nem fogja kárpótolni egy csecsás UI....
/milestoneom van és nagyon szeretem <-- mielőtt nekem támadsz hogy olyat szidok amit nem ismerek/
-
Solten
őstag
Hurra. Nincs ezzel semmi gond, abszolut szuksegszeru lepes.
-
DaviD202
aktív tag
Ez sajnálatos. A Liquidemben minden adott kivéve a memória.. az csak 256..
-
AS
félisten
2.2 lényege pont az hogy minden gyorsabban megy rajta.
Jó példa:Haver rányomta a Destire a 2.2 Nexus romot
És lám lám gyorsabb lett, + pl a Asphalt 5 már nem szaggat neki
-
joey04
titán
válasz
Lotusomega #8 üzenetére
ismét öngól, grat.
-
ManUnited
aktív tag
válasz
Valentino K. #15 üzenetére
Néha tájékozódj mielőtt írsz szerintem. HTC Hero 2.1
-
BloodRay
veterán
Desire is gyorsulni fog még már a 2.2-vel is. Ez a hardver minimum szerintem leginkább tényleg csak a szekventálás miatt van. (Szóval remélem a Spica-ra is felhegesztik, néhány fölösleges dolog nélkül majd esetleg a 3.0-t.
)
(#56) BaliJack -> Egyetértek.
(#57) kaller1 -> Erről majd el is felejtkeztem.
Azért remélem mindentől függetlenül azért kellőképpen személyre szabható marad majd a rendszer.
(#58) AS -> Könyörgöm csak a WP7-re ne hasonlítson!
Van egy jó irány, ezt nem kéne elszúrni... Egyébként meg mikor tetszik már írni a wawe-ről?
-
toldy
őstag
Szerintem ebben a telefon csupán támogatott. A követelményeket elnézve ez a rendszer inkább a nettáblák, MID-ek miatt jön.
-
AS
félisten
Infok szerintem Android 3.0 a WP7 példáját követi
Biztos nagy frissítésre gondoltak mint pl 4.0
( De ilyen 3.1 stb biztos lesz)
Samsung , HTC képes lesz lemondani a saját felületérő e...l hmm érdekes majd kiderül.Motonak meg egyéb gyártóknak jó lesz akik nem ragaszkodnak egyéni felülethez.
-
N4ri87
senior tag
Csak nekem vannak kétségeim az android 3.0 hw igényét illetően? Engem egy cseppet mindig elbizonytalanított, ha egy olyan programot kellett telepíteni, aminek a minimum hw igényét az adott eszköz pont teljesíti. Se több, se kevesebb, pont a minimum igény.
szerk:
(#55) BloodRay: Némiképp megnyugtató, de azért mégsem győztél meg teljesen. Látva, hogy a Desire ritkán ugyan, de néha tud döccenni egyet-egyet, akkor mi lesz egy olyan OS-sel, aminek már most komoly hw igényt harangoztak be? Vagy rosszul gondolkozom? -
AS
félisten
válasz
Dr.Anonymus #50 üzenetére
20 hsz ben ezt irtam
Ez azért lesz mert így gyorsabban tudnak jönni frissítsek és nem kel várni különböző felületekre átírják. -
Dr.Anonymus
addikt
ez viszont fura:
"The new version will also bring the end to 3rd-party UIs - still, HTC, Samsung, Motorola and the rest will be able to keep their mods for the 2.1/2.2 branch of Android."vége a sense uinak?
remélem akkor viszont tényleg ütni fog az új felület... -
Integra
titán
ha nem is évente, de 2-3 évente igen. senki se várja már el, hogy a legújabb os a legrégebbi vason is működik. a cég nem győzi majd emberállománnyal a supportot, ezért is egységesítenek hardvert, teljesen egyértelmű és alátámasztható.
hirtelen nem is tudom, hogy mi lehet a 3.0-ban, nekem annyira jó már most is a 2.1 a mindennapos használatban. aminek örülnék, az az okosabb energia menedzsment, hogy az akksi tovább bírja mint 36-48 óra. vagy csináljanak az eredeti akksi méretében valami brutálisan erős akksit..
-
BloodRay
veterán
Én várom a 2.2-t a Spica-ra, az egy időre bőven elég lesz rá.
Ne legyen telhetetlen az ember szerintem. Hogy fejleszthetnének érdemben, ha a leggyengébb hardverekhez kellene igazodni? Már most is a live wallpaper pl nem megy a gyengébb készülékeken rendesen... (Meg gondolom kis hátszelet is szeretnének adni a prémium szegmensnek.)
Ami meg azt illeti, hogy milyen gyorsan avulnak el a mobilok manapság. Nem idén kezdődött ez, aki nagyon kocka az már hozzászokhatott, akinek meg csak egy normális nagytudású készülék kell az meg fölöslegesen emészti magát ilyeneken. -
Ninja-Metal
tag
Ami jó volt, az mindig is jó marad, csak ne felejtsenek el minket.
A Hero 2.1 előtt tartottam kicsit, hogy kicsit lassabb lesz. Lassabb nem lett szerencsére, de a görgetésnél egy hangyányit akadozik(pl: névjegyek). Nagyon örülnék, ha kijönne a 2.2 Hero-ra, végülis lehetséges, tegnap írták.
Rendben van, hogy a Hero nem lehet 3.0, én már a 2.2-ben sem reménykedtem. A lényeg, hogy a HTC ne feledkezzen meg rólunk. -
FRENK1988
veterán
Akkor a Desire kap majd 3.0-át?
-
Totya30
csendes tag
válasz
Szia!
Kint van már pár napja a hivatalos frissítés Herora... Ha nem dobja fel magátol hogy frissíteni akar akkor a menüben megtalálod a frissítés gombot...
Zoli
-
HaZse
őstag
válasz
Valentino K. #32 üzenetére
A Windows nem is érdekel nagyon. OS-X-et használok. (Hackintosh)
Amúgy VAN hivatalos 2.1-es Update Hero-ra. Lásd itt.
Csak recovery-be teszed a telót és update-t hajtasz végre.
Ui.: Nem Herom van, de olvasni szoktam azt a fórumot.
-
kaller1
veterán
Egy középkategóriás mobilba nem lesz elég a 2.1-2.2?
-
Valentino K.
senior tag
Szövegértés kolléga
Én egy példát mondtam, azért hoztam fel a win 7-et. Egy szóval sem állítottam, hogy 2 magos cpu-val nem megy, csupán arra céloztam, hogy milyen már az, hogy egy nem olyan régi, felső kategóriás telefonra még mindig képtelenek voltak kiadni HIVATALOSAN azt a patch-et, ami már jópár hasonló kaliberű androidos telefonra kijött...
Nekem meg nemkell buherált cucc, ha jól tudom, akkor bukom a garanciát ha felrakom.
Ahogy előttem is mondták, megvettem egy telefont kb 1 éve, akkor a legjobbak között volt, sokba került, és kis idő múlva már egyáltalán nem kapok hozzá upgrade-eket, patch-eket, csak ha megint veszek egy új telefont 120 rugóért...
Vicc -
DemonDani
addikt
Ennek a Texas Inst, lesz aki annyira nem örül... Ott nem sok 1Ghzes variáns van
-
törölt tag
-
Cyberpunk
félisten
Akkor mi Milestone-osok is le leszünk szarva
Persze év végén lehet váltani Milestone2-re ami a kritériumoknak is megfelel.
Hmm most már nagyon kíváncsi leszek hogy mit is hoz majd a 3.0 -
N4ri87
senior tag
Ez azért kicsit elszomorít. Lassacskán már telefont is fél évente kell cserélni, hogy haladhassak a korral? Ez az ipar is olyan lesz, mint az informatika. Egy hardvert megveszel ma nem ki pénzért, holnapra már elavult.
Nem olyan régen még hatalmas hír volt telefonba az 1Ghz-s processzor. Ez a hír meg már minimumként emlegeti ugyan ezt a CPU-t.
Pedig még annak idején mennyire örültem, amikor a 486osomat lecserélhettem egy másik gépre, amiben 266Mhz-s celeron ketyergett. Mostmár a telefonomban is közel 4x ilyen erős a processzor.
Valaki nem akar velem mérnökökre vadászni?(#26) sheratan : prémium kategóriában nem is ritka...
-
Straw
senior tag
Csak azt nem írják hogy hány magos 1Ghz-es proci kell neki.
@plus44:Már most is van jó pár ilyen telefon, a felbontást leszámítva
-
törölt tag
válasz
Lotusomega #8 üzenetére
őőő, dehogynem. konkrétan mondj egyetlen, de csak egyetlen olyan nokia telefont, aminél kiadtak frissítést újabb főverzióhoz (tehát nem bugfix-re gondolok, hanem hogy egy S60 FP1-es telefonra például jött FP2 frissítés).
mert itt sem azt mondták, hogy a 2.x-es telefonokr ezentúl nem lesz support (ezt nem is tehetnék, hiszen nem is ők támogatják a konkrét készülékek szoftverét, hanem a gyártók), hanem csak azt, hogy mivel nem felelnek meg a hardverkövetelményeknek, ezért nem fogják megkapni a 3.0-t. eddig tulajdonképpen két olyan platform van, ahol hivatalosan is lehet főverziót frissíteni: ios és android (illetve wimo esetében néha, de ott is többnyire az xda-s srácok csinálták meg). -
DemonDani
addikt
Nem véletlen, h a Tegra is a 3.0val fog érvényesülni...
-
AS
félisten
Meg azt olvastam Android 3.0 n nem nagyon lesz felület támogatás, mint pl Sense TW,3.0 stb...
-
HaZse
őstag
válasz
A HERO-ra fel lehet tenni a 2.1-et és sok mindent meg lehet csinálni, csak az nem a hivatalos ROM. Menj el erre az oldalra és olvasgass.
Win7 is megy 2 magos procin. Nem tudom, hogy ki mondta Neked, hogy 4 magos kell hozzá. (Lásd aláírásomat)
-
BoB
veterán
Nem azt jelenti hogy a regebbi keszulekek nem tamogatottak.
De persze majd azok kedveert akiknek regebbi telefonjuk van, majd nem fejlesztik a rendszert hogy minden telon menjen minden app. Akkor sose fognak azok fejlodni. 4x86oson sem megy a vista. ezt nehez felfogni agyilag? iPhone 3G-n megy a multitask? Nem. 2G-re mar fel sem lehet tenni az ios4-et. -
HaZse
őstag
Az iPhone-ban is van már hasonló. Lásd a 2G-re nem lehet feltenni az iOS4.0-t. A 3G-re meg csak korlátozott funkcionitással. Némi hack-el persze lehet feltenni rá a 3GS tudását, de a teljesítménye nem olyan. A 3GS se tud mindent, amit az iOS4.0-ában benne van. Ez a fejlődés.
Annó egy XP-s gép milyen gyors volt 1GB rammal és egy pl. AMD Athlon procival. Most a Win7-es korszakban meg felmenni felmegy, de nem lesz olyan élvezhető.
-
Valentino K.
senior tag
Ez így nagyon szép és jó, csak örülnék, ha az 1.5-ös HERO-mat még ebben az évezredben tudnám upgradelni mondjuk 2.1 vagy 2.2-re...Minden héten olvasok valami hírt hogy jön a 2.2 erre a telefonra(ami persze még meg se jelent), 1 év és jön a 3.0...stb.
Inkább a meglévő készülékeket kellene egységesíteni.Valaki mondta, hogy más verziójú android lesz az alsó-közép kategóriában, illetve a csúcs kategóriás telefonokon. Ez szerintem egy kurva nagy diszkrimináció azokkal szemben, akik nem cserélgetik a high-end telefonokat havonta...
Lehet hülye példa, de ez kb olyan, mintha a Windows 7 csak 4 magos procikkal futna. Akinek van egy fasza core2duo cpu-ja, az meg nem használhatja ezt a verziót...
Jöjjön ki egy, egységes patch\update egy időben minden telóra.
Szerintem ez lenne a legkorrektebb
-
válasz
Dr.Anonymus #12 üzenetére
Így van. Ez a hír most újdonság, de aztán, mint sok más, ez is általánossá válik!
-
hemaka
nagyúr
gyenge vasra már a szétoptimalizálás sem segít, szóval valahol meg kell húzni a határt, érthető.
-
Dr.Anonymus
addikt
Nincs ebbe semmi durva
ez így jó...
egy windows 7nek is vannak követelményei,
akinek gyengébb vasa van, annak a windows xpnek is örülnie kell
ez egy ilyen világ...egyébként ilyen felbontású kijelző mellett ez a követelmény tényleg minimum...
-
Zoz
őstag
válasz
Lotusomega #8 üzenetére
"a sokat szidott és fikázott nokiánál ilyen mégsem történt meg"
Dehogynem! A 9210 és a 9500-as Communicator S80-asak volt, aztán a következő E90 meg már S60-as. Innentől S80-ra már nem fejlesztett senki...
Ez volt az egyik ok ami miatt eldöntöttem, hogy többet Nokiát nem veszek.
A másik meg a hulladék anyagminőség: a 9110 és a 9210 sok-sok éven át volt használva gond nélkül, a 9500-nak meg a legnagyobb óvatossággal se bír ki egy évet a zsanérja, szétreped a műanyag rajta. 2 csere után meguntam, és szigszalag tartotta össze a telefon két felét :-) -
DopeBob
addikt
válasz
Lotusomega #8 üzenetére
Mennyit lehetne fejleszteni, ha a 2-3éves telókat is figyelembe kéne venni?
Multitask sincs az Apple 2Gn szémet Apple
-
ByB
addikt
A szegmentálás egy abszolút szükségszerű lépés, de az kimaradt a hírből, hogy a közép és alsó kategóriáról sem mond le a Google, csak nem azonos oprendszer szól majd nekik.
-
Lotusomega
senior tag
Na akkor ennyit a supportról, amíg votl felfutás addig nyomták, mostmeg már viszlát, azért a sokat szidott és fikázott nokiánál ilyen mégsem történt meg
-
hito
nagyúr
Na tessék, ezt is megéltük. Nem kell sok idő és cserélhető lesz a telefonban a CPU, memória, stb...sőt, ha játszani akarsz akkor majd jön az nVidia, meg az ATI, cserélhető lesz a VGA is a telóban
Lesz majd GAMER-telefon. Már látom az aprókat:
gamer-telefon eladó 4magos ARM procival, 4GB rammal, ATI HD6310i VGA-val, beépített micro Blu-ray író, Nokia házban csak egyben. Vérpistikék meg: mitől gamer ez? Manapság már minden telefon gamer? Csak külön a VGA nem eladó belőle?
-
Padlás
senior tag
Szvsz, jó, hogy egységesíteni próbálnak, mert most nem kis szórás van hardver terén.
És az várható, hogy a gyenge/gyengébb hardveű telók nem lesznek sokáig támogatva. A másik meg, hogy ha gyenge hardverre lövik be az androidot, akkor szvs a csúcsmodellek hardverét egyáltalán nem használná ki. -
Tex
senior tag
Harmadik oldalról nekem a Tattoo-ra bőven elég lenne a 2.2!
-
plus44
veterán
Másik oldalról nézve: milyen kéazülékek jönnek majd nemsokára??
Belegondolni is durva...
-
eami
veterán
ha ez így lesz, akkor azt hiszem lesznek páran akik esetleg elpártolnak az androidtól, ha esetleg me is erősítenék ezt a hírt, akkor lehet hogy az eladások is vissza esnének. Ki akarna most olyan készüléket venni ammi novembertől már nem támogatott??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Drón topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest