- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
FLAC az jól hangzik
Mondjuk programmal eddig is elérhető Androidon.
Inkább arra vetemednének végre a gyártók hogy a megfelelő zenei hangzás érdekében rágyúrnak a hardverre.
Mert eddig nem kimondottan audiofil-eknek való az Android platformAz 1366x768-as felbontás meg hát
Szerintem az már sok még egy 4"-os kijelzőhöz is.
-
Blyan
félisten
Nem tervezed, ez stimt, de ezeket telefonokat meg nem tervezték három évnyi használatra, sajnos. Tehát a terved simán kereszteződhet a gyártóéval, másrészt meg, a dezsi
mint mondtam, megfelel a kritériumnak, tehát 3.0-t (az eddig ismertek alapján) még tehetsz majd rá.
De ne feledjük, ez MOST egyike a csúcsmodelleknek, egy Tattoo-ra pl már egy eleve elképzelhetetlen, hogy majd a legújabb oprendszert kapja meg (szerintem).Szerintem meg mostanában jönnek majd változások (érdemiek azt majd piac szereplői határozzák meg), főleg ha a szóban forgó 3.0 megérkezik, vagy arra, egy 3.1 frissítés stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest