- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valentino K.
senior tag
Szövegértés kolléga
Én egy példát mondtam, azért hoztam fel a win 7-et. Egy szóval sem állítottam, hogy 2 magos cpu-val nem megy, csupán arra céloztam, hogy milyen már az, hogy egy nem olyan régi, felső kategóriás telefonra még mindig képtelenek voltak kiadni HIVATALOSAN azt a patch-et, ami már jópár hasonló kaliberű androidos telefonra kijött...
Nekem meg nemkell buherált cucc, ha jól tudom, akkor bukom a garanciát ha felrakom.
Ahogy előttem is mondták, megvettem egy telefont kb 1 éve, akkor a legjobbak között volt, sokba került, és kis idő múlva már egyáltalán nem kapok hozzá upgrade-eket, patch-eket, csak ha megint veszek egy új telefont 120 rugóért...
Vicc -
Valentino K.
senior tag
Ez így nagyon szép és jó, csak örülnék, ha az 1.5-ös HERO-mat még ebben az évezredben tudnám upgradelni mondjuk 2.1 vagy 2.2-re...Minden héten olvasok valami hírt hogy jön a 2.2 erre a telefonra(ami persze még meg se jelent), 1 év és jön a 3.0...stb.
Inkább a meglévő készülékeket kellene egységesíteni.Valaki mondta, hogy más verziójú android lesz az alsó-közép kategóriában, illetve a csúcs kategóriás telefonokon. Ez szerintem egy kurva nagy diszkrimináció azokkal szemben, akik nem cserélgetik a high-end telefonokat havonta...
Lehet hülye példa, de ez kb olyan, mintha a Windows 7 csak 4 magos procikkal futna. Akinek van egy fasza core2duo cpu-ja, az meg nem használhatja ezt a verziót...
Jöjjön ki egy, egységes patch\update egy időben minden telóra.
Szerintem ez lenne a legkorrektebb
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest