Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Valentino K.

senior tag

válasz HaZse #19 üzenetére

Szövegértés kolléga :)

Én egy példát mondtam, azért hoztam fel a win 7-et. Egy szóval sem állítottam, hogy 2 magos cpu-val nem megy, csupán arra céloztam, hogy milyen már az, hogy egy nem olyan régi, felső kategóriás telefonra még mindig képtelenek voltak kiadni HIVATALOSAN azt a patch-et, ami már jópár hasonló kaliberű androidos telefonra kijött...

Nekem meg nemkell buherált cucc, ha jól tudom, akkor bukom a garanciát ha felrakom.

Ahogy előttem is mondták, megvettem egy telefont kb 1 éve, akkor a legjobbak között volt, sokba került, és kis idő múlva már egyáltalán nem kapok hozzá upgrade-eket, patch-eket, csak ha megint veszek egy új telefont 120 rugóért...
    Vicc

• Valentino K.

senior tag

Ez így nagyon szép és jó, csak örülnék, ha az 1.5-ös HERO-mat még ebben az évezredben tudnám upgradelni mondjuk 2.1 vagy 2.2-re...Minden héten olvasok valami hírt hogy jön a 2.2 erre a telefonra(ami persze még meg se jelent), 1 év és jön a 3.0...stb.
    Inkább a meglévő készülékeket kellene egységesíteni.

Valaki mondta, hogy más verziójú android lesz az alsó-közép kategóriában, illetve a csúcs kategóriás telefonokon. Ez szerintem egy kurva nagy diszkrimináció azokkal szemben, akik nem cserélgetik a high-end telefonokat havonta...

Lehet hülye példa, de ez kb olyan, mintha a Windows 7 csak 4 magos procikkal futna. Akinek van egy fasza core2duo cpu-ja, az meg nem használhatja ezt a verziót...

Jöjjön ki egy, egységes patch\update egy időben minden telóra.

Szerintem ez lenne a legkorrektebb :B

Új hozzászólás Aktív témák