- Nem lesz iPhone 19
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ha egy 55" megjelenítőt nézel 2.5méterről, meg nem mondod, hogy azon a tartalom 720p, vagy 4k
monitornál mondjuk más, ha 30"-t nézel fél méterről... de mozgás közben szvsz akkor sem a felbontás, ami először szemet szúr (állóképet lehet vizsgálgatni 10centiről, hogy a 4k mennyivel szebb, de játék/mozgókép közben ez nem reális)
-
mephi666
nagyúr
nekem nem voltak elvárásaim, nézegettem, de nem szálltam fel a hype-vonatra... végül ismerős megdobott karácsonyra egy gog-os kóddal és feltelepítettem... hiba volt, mert beleraktam bő 1 hónap alatt kb 150 órát
szvsz évtized játéka... annyi apróság van benne, ami miatt igen szerethető alkotás lett... bugok meg? akad benne, de nálam a játékélményt nem cseszték el... mellesleg dedikált vga nélkül ryzen3 2200g-vel vittem high textúrákkal, minden mást meg low/med-re rakva... 1280ban bőven játszható volt
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ASUS ROG Zephyrus M16
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő