Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottopappa
csendes tag
Annyi még, hogy várjuk az M31-et Aliról, és a specifikációk közt nem szerepel a magyar nyelv. Én el lennék az angollal, de a páromnak kell a magyar. Hogy lehet esetleg magyar nyelvet tenni rá?
-
Ottopappa
csendes tag
Aliexpressen asszonynak megrendelte. Majd referálok...
-
GSP
aktív tag
Könnyebb lett volna kérdésekre válaszolni, kit mi érdekel ugyebár.
Kék-zöld színű modell.
4GB ram, 64 GB belső tárhely, viszont van 6/128 is.
Először is vennem kellett egy itteni töltőt, mivel amivel jön bár dupla villás, de kicsit vastagabb, így vagy átalakítós tákolás, vagy töltő.
2 óra 30 körűl lehet a teljes feltöltés (15W fast charge), ha szükséges valakinek pontosan, a napokban lemérem.
1%-on is müködik, sőt láttam 0%-on is pár percig.
(volt más galaxy, ami már 5-6-7%-nál kikapcsolt).
Samsung autós töltőt hétvégén vettem, szintén 15W gyors töltő, ha kell fotó, csinálok (~7000 Ft).
Tervben van egy type c - type c kábel melóba (pc-be).
Az akku valami elképesztő milyen sokáig bírja (szubjektív / kisebbekhez képest), viszont itt nincs kemény gaming, szóval ezt is figyelembe kell venni. Inkább mahjong.
PC-ről rámásolt 4k videók gyönyörűek, nem youtube-os degradált.
Természetesen a hang nem sztereó, viszont nem is egy nagyon drága tellóról beszelünk.
>80000 Ft körüli árban jött ki tavasszal.
A szokásos opera vagy chrome böngészés, yt, képek, fotózás, különböző társalgó appok, stb. tehát normális használat mellet elmegy 5 napot, vivid-élénk beállítással (felhasználótól függ).
Night mode jó, lehet szürkíteni (wind down), always on display testre szabható.
Különböző óra stílusok, színezhető.
Kamera nappal okés, éjjel már nem annyira.
Ujjlenyomat olvasó hátúl, nekem ilyen kellett, másoknak lehet nem.
9-es oprendszerrel jött, majd azonnal frissített is.
Android 10, One UI 2.0 van rajta jelenleg.
Security soft version Jul-2020Vannak tesztek, a microsite-ot is érdemes megnézni.
Volt egy speedtest mérés (nem a router mellett) 252/302 Mbit/s, de gondolom megy többet is.M30s microsite:
https://www.samsung.com/levant/microsite/galaxy-m/m30s/ -
vdavid33
csendes tag
Van valaki aki be meri vállalni, hogy rendel egy ilyet Indiából?
Nagyon kíváncsi lennék a személyes tapasztalatokra! -
BBke
tag
Milyen Galaxy telefont fog bemutatni a Samsung augusztus 5-én?
-
mbotnd
tag
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Így van, Magyarország nem a gazdagabb európaiakkal van egy súlyban. A OnePlus Nord árazása meg egyenesen őrültség.
-
-
Micsoda háttérkép, Morzsi elkapja a Notch-ot...
-
janeszgol
félisten
válasz
elfelejtette #16 üzenetére
Ha minimálisan drágább, akkor persze.
-
janeszgol
félisten
válasz
elfelejtette #13 üzenetére
Van benne nfc.
-
GSP
aktív tag
válasz
elfelejtette #11 üzenetére
Most az M30S, M31, M31S között lenne érdemes válogatni (már akinek tetszenek is), meg volt az M30-as 5000-es akkuval.
Ezekben ott a nagy 6000-es akku, az meg bizony sokat nyom a latban.
Szerencse, hogy a Samsung sok modellt hozott ki. -
elfelejtette
veterán
Persze ha kívánságműsor is lehet, akkor nekem méretileg nekem az A41 lenne az ideális, csak ne P65 lenne abban is eMMC-vel, meg az idei minimumnak számító 4000mAh-s aksi méretet se sikerült megugraniuk, mert csak 7.9mm vastag, pedig az M31-be is 8.9mm-be belefért a 6000mAh-s...
-
elfelejtette
veterán
Egy ilyet még én is bevállalnék, csak sajnos helyette mi az A31-et kapjuk, ami méretét tekintve nekem még jó is lenne, mint az M31 (73mm szélesség), csak még a "sima" M31 is jobb nála. Pedig ha már nincsenek kis méretű modellek, akkor legalább az aksi jó legyen, és legyen támogatás is rá. Még az Exynos 9611 is jobb lenne, mint a Helio P65, UFS helyett is csak eMMC az A31-ben, stb...
-
GSP
aktív tag
Oh, a végén még lehet lecserélem az M30S-t erre, egész jó kis fejlesztések.
-
janeszgol
félisten
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Az idei legjobb ajanlatom a Galaxy M21 volt. Amoled fhd+, 4/128, ufs2.1, nfc, exynos 9611. 80 ezerbe kerult az emagnal ket ev gyartoi garival. Az ocsem felesegenek a feltestverenek ajanlottam, mondom mas Samsunghoz nem adom a nevem most. Imadja.
Ezt A51 neven 30-50 ezerrel dragabban kapod (talan kameraban picit kulonboznek).Az M szeria tok jo, az A szeria meg marha draga.
-
_flamer
aktív tag
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Úgy látszik Európa nem a "kedvenc" piaca a Samsungnak...(Exynos, M széria hiánya)
-
Kutykurutty7
aktív tag
Ugyanez van más területen is, pl. az autóknál. Minél feljebb lépkedünk a minőségben, általánosságban egyre többet kell fizetni azért, ha az adott lépcsőfok szintjénél kicsit többet/jobbat akarunk.
A telefonoknál és az autóknál is van az a vásárlói réteg, aki úgy gondolja, hogy neki csak a legjobb felel meg és akkor nincs hiányérzete, ha a csúcsmodelt tarthatja a kezében, akár többszörös áron egy alacsonyabb kategóriás, de még mindig jól használható másik eszközhöz képest. Akkor is, ha az anyagilag megengedheti magának és akkor is, ha nem engedhetné meg magának. A gyártók meg "élnek a lehetőséggel" és megpróbálnak minél több olyan típust eladni, amin sokkal nagyobb a profitjuk, mint a hasonló költségekkel előállítható, de lényegesen olcsóbban eladható "középkategórián".
-
Az UFS 2.1 óriási plusz.
-
törölt tag
Teljesen jó ajánlat lett.
-
Csak kár hogy ez sem lesz majd kapható nálunk,ahogyan a többi M- szériás Samsung telefon sem.
Pedig jó vetélytársa lehete a Xiaominak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bemutatkozott a Galaxy M31s, ami sok új funkciót hoz el a gyártó ezen szériájába, viszont továbbra is India a fő fókusza.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest