- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lord Myn
senior tag
Na most, képzeld el, milyen jó lehetett, amikor egy TV műsorban "küldtek" így programot, hogy te majd magnóval és mikrofonnal felveszed a sípolást. Kiváncsi lennék, hány embernek sikerült hiba nélkül átvenni a programot. Ennél egy fokkal jobb volt, amikor rádióban tették ugyanezt, mert ott legalább direktbe fel lehetett venni rádiósmagnóval, de akkoriban nem sok TV-t lehetett összekötni magnóval (nem volt rajtuk hangkimenet).
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Dr. Romano #137 üzenetére
-
Lord Myn
senior tag
'90-ben kezdtem PC-s pályafutásom egy monokróm Turbo XT-vel, 640kB RAM, nagy floppy (5,25") és 20MB HDD. Igen, lassabb volt minden, nyugodtabb volt a világ és én is (ma, pl. dührohamot tudok kapni, ha elindítok 5-6 programot és "gondolkodik" a gép, nem azonnal jelennek meg, ezért is van minden gépemben SSD). Én nagyon szerettem config.sys-szel autoexec.bat-tal is bajlodni, programokat konfigurálni, ha kellett direktben szerkeszteni a konfigurációs fájlokat (volt amikor hexában), hozzá tartozott a PC-hez. Imádtam a GUS kártyákat is (volt Classic, MAX és PnP is), pedig azzal aztán néha lehetett szívni, ha azt akartad, hogy szóljon is 1-1 játék, viszont cserében néha olyan dolgokat fedezhettél fel, amiről nem is tudtad, hogy képes rá a hardver.
Szóval: nekem bizony hiányzik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged