- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
DUNKENSTEIN
tag
Ez csak a te pici mogyoró agyadban van így beállítva sehol máshol.
Mindenki azt mondja az open source linux ezerszer biztonságosabb mint egy vindóz, csak te nem tudod megérteni ezt mert a büdös életbe nem használtál linuxot, ha meg igena winhez akartad hasonlítani miközben 2 külön rendszer. Gondolom első dolgod az volt (márha próbáltad) hogy hol a start menü..
-
bambano
titán
kérnék pontos linket arról, hogy az ms biztosan nem segített senkinek hátsóajtót faragni a windowsba. az se baj, ha ez a link hiteltérdemlő.
az ms már azzal is segít, hogy rendszeresen hitvány terméket dob piacra. lásd például a megvárjuk az sp1-et szövegeket.az meg, hogy törhető kulcsokat használt az ms, nyilván a linuxosok hibája.
szerk: tegyük még hozzá, hogy a családok zömében van netmegosztó router. amik mind linuxosak. a triviális windows törés az lenne, ha megtörnék ezeket a routereket, mitm támadással orrbavernék a windows update-t és kész. de valahogy mégsem a linuxos routereket törögetik, hanem közvetlenül a windowsokat...
-
DUNKENSTEIN
tag
Jesszus ember.
Azért mert a Sony balfasz volt (most is az) és szart az adatok biztonságára, ezért te úgy gondolod, hogy ez a nyílt forráskód hibája? Az hogy 5 éve ismert sebezhetőségeket szart megcsinálni ez az opensource hibája?
Nincs több kérdésem.
(Ráadásul még mindig nem érted, hogy egy zárt kódban olyan backdoorokat raknak bele amilyeneket akarnak és a büdös életben nem jössz rá)
-
DUNKENSTEIN
tag
Igen garancia. Tehetnek abba is "kártékony" kódot, csak van egy böki. Ezt bárki végig böngészeheti, és olyan nincs hogy pár hét alatt ne buknának le. Elég ha nekiesik pár száz kínai megszállott programozó és bumm, máris lebuktak.
Bár neked ezt feles mondani, mivel te totális Windows világban élsz ahol nincs más.
Egyébként azt megjegyzem, hogy a nyílt forráskód sem azt jelenti, hogy akkor én ki be tudok járkálni a különböző szervereken, mivel egy nyílt forráskód ezerszer biztonságosabb mint egy zárt (pl windows). A nyíltat úgy módosítom ahogy akarom, és ha azt a módosítást tudja össz vissz 10 ember, akkor elég húzós dolog bejutni (ezt biztonsági módosításra értem).
Ráadásul nem kell mindig az adott cégre várni, hogy javítson 1-1 dolgot, hanem önállóan tudják a programozók biztonságosabbá tenni bármikor -
bambano
titán
miért, a windowst milliószor porba alázták már vírusügyileg, mégse csökkent a "wannabe-tough-guy-oknak az arcmérete"
másrészt meg nem tudom, mit paráztok, előveszitek a windows forrását, kiszeditek belőle az államilag belehekkelt vírustámogatást és fordítotok magatoknak egy tutti kernel. oh wait...
-
"kíváncsi lennék a mélyreható tesztekre, ill, h mennyire nézték végig, hogy alkalmasint mi borulhat össze miatta."
Ez altalaban jol mukodik az end-user gepen, nem erdemes kotozkodni rajta. A Windows Update is hasonloan megy, nem veletlen, hogy vallalati kornyezetben ki van kapcsolva es minden egyes patch-et elemeznek, hogy nehogy megboritsa az alkalmazasokat. Ez szerverek eseten tobbszorosen igaz, inkabb erositik a hatarvedelmet, minthogy beengedjenek egy olyan frissitest, ami utan nem indulnak el a kritikus alkalmazasok (volt ilyen).
Viszont az iraniak benak voltak, mert egy ilyen kornyezetbe nem lett volna szabad pl. USB eszkozt beengedni, stb.
-
FlashPlayer
tag
Én is mac-es vagyok, nem nyeltem még be 1 vírust-se osx-en, de még winensem...
Persze ez a mostani hír ez más, mert elég magaszintű és túl haladja a felhasználók tudatlanságából adódó mulasztásokat..Azon gondolkodom, hogy kéne írni ide PH-ra, egy hogyan élj "biztonságos" életet az interneten, és leírni, hogy mire kell figyelni, mit honnan stb... én pl os x frissítéseket apple.com-ról szedem, oda azért csaknem túrnak be a hackerek...
Amúgy a linux engem is érdekel, de aki nem ismeri a disztrót amit használ könnyedén válik hackerek áldozatává.. Ezért sem használok linuxot, csak a laptopon, ahol semmi hivatalos nincsen, csak olvasok.
Szerk:
HANDO88 Nagyonjó az aláírásod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Macbook White 13" unibody
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest