- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutker
csendes tag
Sziasztok!
Gyula_ jóvoltából kaptam egy promo-kódot, mely segítségével teszteli tudtam ezt az igen csak ötletes és egyedi alkalmazást. Nem tudom mennyire létezik az AppStorban hasonló program, én személy szerint nem láttam még hasonlót, ha van is akkor se hiszem, hogy ennyire egyszerűen és nagyszerűen testre tudnánk szabni, és akár saját képeinkből is elkészíthetnénk bármilyen alakú és nehézségű puzzle-t. (mint, jó magyar mondja: púzle!) Ami megfogott, az a letisztult design, nincs túlbonyolítva, bár a program nyelve angol, könnyen lehet tájékozódni, minden kézre áll. Egy saját készüléken tárolt fényképből pik-pak generáltam is egy "normál" puzzle elemekből álló gondolkodtatót. A legenerált kirakót hamar ki is raktam, egyszerűen 2 ujjal forgatva össze lehet illeszteni az egymás mellé tartozó elemeket. Amint kiraktam, meg is jelent csillogva a teljes összerakott kép, és a program kiírta milyen gyorsan tettem össze azt. Lehet letölteni is fotókat, de ahogy észrevettem ezekért külön fizetni kell - nagyon szép képek vásárolhatók. Készítettem képeket is iPhoneon és iPaden is ezeket amint PC közelébe leszek felteszem, mellesleg iPaden jóval kényelmesebb a kezelés, de Telón is kézre áll minden. Hiretelen, idő hiányában ennyit tudtam tesztelni az alkalmazásból, természetesen lesz egy pici időm játszok még, és ha találok még valalami érdekeset megírom. (képek hamarosan)
Jó játékot! Jó puzlét!
-
dlaj
őstag
Tud valaki hasonlót Androidra?
-
Gyula_
tag
Sziasztok!
Mint az alklamazás fejlesztője, szeretném megköszönni a Mobilaréna csapatának, hogy lehetőséget biztosított a megjelenésre és külön köszönöm a színvonalas és igényes bemutatót.
Az első néhány érdeklődőknek szeretnék promo kódot küldeni, mellyel ingyen letölthető az alkalmazás az App Store-ból. Cserében csupán egy-két soros véleményt szeretnék kapni - lehetőleg ide a fórumra, hogy mások is olvashassák. Tehát privát üzenetet írjatok, ha promo kódot szeretnétek kérni.
Noha egy fejlesztő sohasem lesz elégedett az alkalamzásával, mégis bízom benne, hogy többetek tetszését elnyeri a játék. Minden jellegű visszajelzést szívesen fogadok, írjatok bátran, ha kérdésetek/kérésetek van.
Üdv; Gyula
-
crhis86
tag
Kind: nem megy neked ez a CTRL+C, CTRL+V: megint nem jó a táblázatban az alk. neve
-
Rav3n02
senior tag
Ötletes játék, sorban állva jó kis időtöltés lehet. Képeken nagyon igényesnek tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest