Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic V2 - origami
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacci77
tag
Nekem mindig visszaírtak. A mai frissítés után újra tudom használni a main karakterem. Én elégedett vagyok a supporttal.
-
debrejo
senior tag
Még jó hogy kinőttem ezt
Az összes szabadidőmet megenné -
Brutális eb
addikt
Jo cucc bar a support valoban vacak.Nekem sem irnak 2 hete pedig eltunt egy karakterem

-
Hennet
aktív tag
ez mióta magyar app?
-
vlaci88
csendes tag
Nekem eddig tetszett a játék, most is tetszene, de az utolsó frissítés óta amint csatlakozik a szerverhez a karakterem, kilép a játék. Írtam a gameloft-nak egyből a frissítés után, rögtön válaszoltak is, telefon típusát egyéb adatait...karaktarem nevét...stb kértek, nem írtam vissza, mert láttam aztán, hogy tudnak a problémáról ( serwer news kiírta), de ma több hozzászólásból azt vettem ki, hogy másoknak megy a játék egy két problémával...és akkor ezek szerint csak nekem nem jön be egyáltalán!? Előre is köszi a válaszokért.
-
ilyen_85
senior tag
Mindenkit óvva intenék a játéktól, a support ramaty, sz@rnak az emberre, 1.5 hónap után, egy bug jelentkezett nálam, nem tudtam eladni a játékban, az ügyfélszolgálat először válaszolgatott, de megoldást nem ajánlott, csak ilyen baromságokkal próbálkozott, hogy nincs e főzött romom (nexus s eredeti rom) meg hogy rákatintok-e az eladás gombra, és egyéb nonszensz dolgok, a 3ik hónap előfizetése után, már nem tudtam több karit regisztrálni, akik tárolták volna az értékes cuccokat (a karraktereknek egymás között küldözgettem a cuccokat, míg mindegyik tele nem lett... )
Aztán ideges lettem, és kértem őket, hogy legalább utalják vissza az utolsó hónap díját, erre nem írtak többet ...
Megpróbáltam a lehető legtürelmesebben, és normális emberi módon beszélni velük, erre ez lett a vége...
Elég jó hozzáállás a részükről :S
-
Én sajna hamar ráuntam, de ha lennének ismerősök akik játszanak úgy tuti jó lenne.
-
tommjee
senior tag
Ezt a játékot még nyáron játszottam iPod Touch 4-en ! Sokat elvoltam vele de már meguntam .
-
mivan80
aktív tag
Január első hetében volt egy jó kis Gameloft akció, minden játékuk 0,99 $ volt, én akkor vásároltam meg, sok egyéb mellett...

-
Flash86
tag
Nahát hiányzott már a wow androidra

-
maross
nagyúr
Nagyon jo, kar hogy nincs ra idom. Az iranyitasrol keves szo esik, hogy lehet normalisan iranyitani egy mmo-t erintokepernyos telefonon? Nem hajtepos?
-
Meta
tag
Értékelés: Hexxagon (Android 2.1)
-
Djuree
félisten
mik vannak. értelme nem sok van számomra, nem vagyok olyan elvetemült hogy telón mmo-zak, egyáltalán játsszak, de biztos lesz célközönség.
-
cabal
tag
Defy alatt sikerült valakinek életre keltenie?
-
Lacci77
tag
Én is nyúzom már 3 hónapja. Bár a mostani frissítés után vannak problémák, de korrektül kezelik. Jó a support, írtam nekik, rögtön válaszoltak, próbálják megoldani.
Ha sokan játszanak innen, csinálhatnánk egy mobilaréna guild-et.

-
Apika
addikt
Jónak tűnik...

-
Damage401
senior tag
Android MMO szinten nagyon ott, én nem bántam meg, több mint 6 hónapja nyüstölöm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Milyen széket vegyek?
- Már elérhető a mobil eszközökre szánt The Division: Resurgence
- Linux kezdőknek
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- alza vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az összes szabadidőmet megenné