- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Namost elolvastam az Engadget cikket. Így azért nem ugyan az már az értelme. Én a cikk elejéből:
"Saját mobil operációs rendszerrel rukkolt elő Kína [...] A felhő-alapú megoldás központi eleme ennek megfelelően a 100 GB online tárhely".
azt hittem maga az OS felhő alapú, tehát cloud computing.
Ettől függetlenül még mindig úgy gondolom, hogy egy kínai felhő messziről elkerülendő és fogni a Dalvikot és az Androidot, majd csinálni belőle valami mást, de mégis kompatibilist, nem meríti ki közel sem a saját op.rendszer írás fogalmát. -
Rickazoid
addikt
válasz
imisomogyi #3 üzenetére
Dehogy saját ez. Távolról elérhető Dalvik. A telefonon meg valami Linux, talán egy kiherélt Android. Ennyi. Hogy máshogy futtatná az androidos programokat?
Emellett felhívnám a figyelmét mindenkinek egy apróságra: ez egy kínai felhő. Komoly gond, hogy az USA kiadhat bárkinek bármilyen adatot bárkiről, értesítés nélkül, még ha nem is US polgár? De ott legalább vannak emberi jogok (még ha tesznek is rá), Kínában nincsenek, legalábbis a gyakorlatban biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest