- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Namost elolvastam az Engadget cikket. Így azért nem ugyan az már az értelme. Én a cikk elejéből:
"Saját mobil operációs rendszerrel rukkolt elő Kína [...] A felhő-alapú megoldás központi eleme ennek megfelelően a 100 GB online tárhely".
azt hittem maga az OS felhő alapú, tehát cloud computing.
Ettől függetlenül még mindig úgy gondolom, hogy egy kínai felhő messziről elkerülendő és fogni a Dalvikot és az Androidot, majd csinálni belőle valami mást, de mégis kompatibilist, nem meríti ki közel sem a saját op.rendszer írás fogalmát. -
Rickazoid
addikt
válasz
imisomogyi #3 üzenetére
Dehogy saját ez. Távolról elérhető Dalvik. A telefonon meg valami Linux, talán egy kiherélt Android. Ennyi. Hogy máshogy futtatná az androidos programokat?
Emellett felhívnám a figyelmét mindenkinek egy apróságra: ez egy kínai felhő. Komoly gond, hogy az USA kiadhat bárkinek bármilyen adatot bárkiről, értesítés nélkül, még ha nem is US polgár? De ott legalább vannak emberi jogok (még ha tesznek is rá), Kínában nincsenek, legalábbis a gyakorlatban biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- Iphone 16 plus 6db folia + ajándék tok
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr titán, makulátlan, független, 2026.12.08. garancia!
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó. Csatlakozók: 4db HDMI, LAN, 3db USB, ANT-TV, VGA, AV T
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest