- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha egymásmellé raknánk két gépet amin ugyan az a játék fut, egyiken 30 fps a másikon 60 vagy mondjuk 100, biztos vagyok benne, hogy kb 1 perc játék után látnád te is a különbséget és nem a 30 tetszene.
Például ez az egyik legkomolyabb érve a pc-s tábornak a konzol ellen, hogy konzolon sok esetben leesik az fps 30-ra vagy akár 30 alá is, míg pc-n van lehetőség feljebb vinni, hardver fejlesztéssel vagy grafika butítással.Én is minimum 60-on szerettem játszani. 30 az sok esetben élvezhetetlen számomra is.
-
Kasya
nagyúr
Elso hsz-od a forumon lehetett volna valami ertelmesebb is, nem feltetlen egy "szarkasztikus semmi". Ertheto az ok, hogy a 100 fps-hez ragaszkodik. Bizonyos jatekoknal nekem a 60 a min-max. es az alatt inkabb nem jatszok vele. Sot, nekem maniam az, hogy minden maxon menjen, mert van jatek, amivel szinten inkabb nem jatszok, hanem varok egy evet, ha kell.
Tudd elfogadni, hogy mindenkinek vannak igenyei... Neked bizonyara masabb. Neki a lec magasan van e teren.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest