- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Igy lenne optimális, ha az emberek fenntartását tenyésztési szempontok alapján néznénk. De ezek is olyan dolgok, amiket a társadalom nem tud elfogadni. Egy magyarnak nem mondhatod, hogy a jobb őko lábnyom végett adja a tesét egy afrikainak. Meg amugy is, koltozzon le és adja fel a modern kornyezetet.
Valahol a ketto ket véglet kozt kellene a megoldást meglelni, de nagyon vékony a határvonal és nehéz megtalálni.
Még olyan alapdolgokban sem tud a tarsdadalomban elore haladni, mint bio-konvenciós növénytermesztés. -
Kasya
nagyúr
Több felső vezetőt ismerve, meg úgy a társadalmat figyelve (nyílván általánosítva) én úgy látom, hogy az iskolázottság negatív korellációban van a szociális érzékenységgel (értsd individuálisabbak).
De az biztos, hogy csak azárt, mert valaki tanult, nem feltétlen jelentio, hogy többlet munkát fog végezni a környezetéért.
-
Kasya
nagyúr
Ahogy írod, nem önmagában a mennyiség számít, hanem az életmód is. Több ember is tud kevesebb kárt okozni, ha tudatos módon él.
A népességnövekdésnek nem kellene azt jelentenie, hogy arányban van a pazarló életmóddal. Ugyanakkor igazad van.A bejegyzés szerint, csak azért, mert pl. Afrikában nő a népesség, nem kijelenthető, hogy EU-ba ezért ne szüljünk, ahol meg csökken a népesség.
-
-
Algieba
őstag
Ez egy személyes blog bejegyzés. Évek óta itt tombolok, amikor rám jön a szorongás. Dohogtam kicsit az álságos nők napja kapcsán, mert gyerekként tényleg durva dolgokat tapasztaltam meg. Hol írtam, hogy szeretném, ha nőként kezelnének?! Soha nem sminkeltem magam, nem hordok szoknyát és magassarkút. Émelygek a parfümöktől. Nincs rajtam ékszer. Meglep, ha valaki mégis udvarias velem, ahogy persze én is igyekszem előzékeny lenni. Számomra megnyugtató, amikor nem kell szerepet játszanom és nyugodtan foglalkozhatok a projektjeimmel. A női témák zöme érdektelen számomra. És férfi sem szeretnék lenni.
Hétköznapi helyzetekben eszembe se jut a biológiai nemem. Nem fontos számomra. Csak problémák forrása. Ami pedig zavar, levágom magamról. Átvitt értelemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged