- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
RubbishBin #39 üzenetére
Mondod ezt Te! Aztán mikor bekerül az iskolába 6 évesen szerinted hány gyereknek nem lesz telefonja vagy tabletje? Egyedül a Tiédnek.
Otthon biztos nem fog a gyerek nyúzni , hogy neki is kell , neeeem , biztos nem ... Arról nem beszélve , hogy olyan hátránya lesz a vele egykorú gyerekekhez képest mint Neked egy 100m-es futásnál Usain Bolttal szemben...
Ennek a kőkorszaki anti digitális gondolkodásnak semmi értelme , a másik kedvencem a "bezzeg a mi időnkben" , jah mikor totál más volt a világ ...
.
A cikkhez szólva , a tabot megfogni és az első szelekt kukába hajitani.
-
F.B.I.
veterán
válasz
RubbishBin #39 üzenetére
Azért készül hentaival a másik nemre, mert a mai kislányok (fiam 16 éves) már érettebbek (kinézetre is) és a tőle 4-5 évvel idősebb korosztállyal kezdenek ki, amire egy gimnázium még jobban rásegít. Egy fiatal, nem kigyúrt, nem sportoló, kamasz fiúnak, esélye nincs, a vele korabeli lányok körében. Inkább otthon ülnek és nyomják a gépet.... főleg, hogy iskola sincs már lassan 1 éve.....
-
válasz
RubbishBin #39 üzenetére
És biztos a tablet volt az oka...
Nem lehet egy eszközre fogni az esetleg nemi identitást, és a többit.
Ez azért elég erős belemagyarázás szerintem.
Neked van vele rossz tapasztalatod, így a jót meg sem látod benne..
-
válasz
RubbishBin #36 üzenetére
Nagyon tragikusan fested le ezt a tablet dolgot..
Én 4 évesen egy Atari 800XL-t nyomkodtam "transzba" esve... Faterék szóltak hozzám, semmi...
Na bumm... Én egy jó élményként éltem meg, informatikus szakmát kezdtem el ennek hatására pl...
Modern eszközökhöz ha nem ért egy gyerek, és nem tud keresni, akkor a jövő állásinterjúin és munkahelyein el fog veszni..
Mértékletességet kell megtalálni.
Megpróbálhatod, aztán majd kiderül érdekli-e a dolog
Alkalmazkodni kell a generációkhoz, és ez a legnehezebb. Egyszerűbb NEMet mondani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest