- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Azt lehet tudni amúgy, hogy ez mikor kerül piacra itthon is? Nem találom még a neten sehol...
Vodánál egyáltalán nincs alcatel, így gondolom független játszik.
-
DeFranco
nagyúr
Én 33 vagyok, többé-kevésbé geek és pont egy ilyen telefont kerestem, ha lehal a galaxy 3 akkuja, szerintem be is nevezek egy ilyenre.
Praktikus okokból nem kell 4" vagy afeletti méret, nem szoktam a telefonon sem videót nézni, sem játszani, sem HD videót felvenni, de még fotózni sem (csak ha kell valamit gyorsan lekapni, mondjuk egy nyitvatartás táblát).
Nem rád gondolok, de sokan itt úgy vannak vele, hogy az ő kis 16-18 éves világuk jelenti az etalont, amikor a monster killer 4D röccenésmentes pörgetése jelenti az "okos"telefont 4k felbontáson, és a kamera is legalább kell hozza a DSLR szint 80%-át, négy magon, négy gigán, 4G-n és másfél évig egy havi átlagfizetésért, aztán csere.
Nekem meg az jelenti az okostelefont, hogy van internetem, tudok böngészni, és rákeresni szükséges dolgokra, rendelkezésre áll az online navigáció, van szinkronizált naptáram, és email kliensem, diktafonom, zenelejátszóm, szükségfényképezőm (fotózni ott a nagygép), szótáram, youtube-om, iránytűm, vonalkódolvasóm. Izé... personal digital assistant vagy mi.
50+k-t főleg 100+ vagy 150+k-t meg nem vagyok hajlandó kifizetni érte, mert ha tetszik ha nem, legalább az akku elhal egy-másfél év után, aztán még egy kisebb összeg rádobásával van egy periódus benne, de aztán már színes gombokért sem sózod rá senkire.
Nekem ez a telefon tökéletes. Szétcsúsztatható qwerty-vel meg most venném meg délután.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest