- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kari915
tag
Na Te is eltudod venni az ember kedvét a fórumozástól.
Végre gép elé engednek, próbálom átnézni mi történt itt, közben próbálgatom az 1 hetes telefonomat, tőlem telhetően próbálok segíteni a nálam is kezdőbbeknek (remélem nem sértek meg ezzel senkit), illetve megosztani amit figyelemre méltónak találok. Már ez is baj.
Látom Te "régimotoros" vagy itt, segíts már hányszor lehet egy nap beírni erre a fórumra, mert Én valszeg átsiklottam felette, vagy egész-nap jegyzetelni kell, majd este beírni egyben.
Bocsánat, de láthatod nem régóta kezdtem a fórumozást az Androidos telóim miatt, szerettem volna még egy pár, most kipróbált app-ot ajánlani, az utánam érkezőknek, de ezek után, ma már nem merek többet ide írni, mert még kitiltotok a végén, az pedig nem szeretném, mert még nekem is lehet problémám amiben a segítségeteket kérném.
Még egyszer elnézést ha elfoglaltam más elől a hozzá szólást.nonolada1: igazán nincs mit, segítünk egymásnak, ha tudunk, és ha engedik
-
Kari915
tag
Egyetértek veled, viszont a töltőre helyezett kijelző probléma nem egyedi, illetve töltő függő szerintem.
Pl.: a Galaxy-k kezelési utasításában le van írva, hogy " töltésközben előfordulhat a kijelző kezelhetőségének, érzékenységének változása".
Ezt tapasztaltam is az előző Galaxy Mini-n esetében, a gyári töltön ugyan nem jelentkezett, de az SE X10 és Black Berry töltöjén igen.
Láss csodát, ugyan ez van, ha az Onetouch-t a Samu töltőjén használom probléma mentes a kijelző a sajátjával néha kezelhetetlen. -
B1T3
addikt
Akkor lényegtelen, ha ez biztos.
Sok helyen nem volt infó egyáltalán a RAM méretéről, csak a ROM-ról, és az egyezett a RAM-mal, ez bizonytalanított el. Lehet, tesóm egy „Telenor One Touch-ot” beszerez (gondolom, belül egyezik az Alcatel One Touch 990-nel), ezért érdekelt. Köszönöm a választ.
-
vigyed
tag
Hali!
Pólus Centerben ki van állítva az új üzletben.
Vettem egy ilyen telót és azt kell hogy mondjam tényleg nagyon jó az ár érték aránya,kellemesen csalódtam benne az első körben!!! Azért első körben,mert lemerült és a boltos srác azt mondta hogy 7-8 órát töltsem kikapcsolt állapotban, így a második felvonás este kezdődik.
-
Mindenkinek a saját preferenciái alapján kell meghoznia a döntést.
Ez jobb kamera, villanó, + előlapi kamera.
A ZTE meg kijelzőben szebb.Ha ezzel nem rukkolt volna ki a Telenor, akkor most nekem ZTE Lybra lenne.
De ezzel az árral most egyik sem tudott versenyezni.Nekem az Alcatel kijelzője tökéletes, sebessége is.
Én amit vártam, annál sokkal többet kaptam.
Én költhettem volna rá 100e-t is.
Most azon gondolkodom, minek tettem volna?Amire nekem kell tökéletes.
ZTE Blade:
T-mobile-nál 43000 Ft.
Vodafone: ?
Telenor: 40000 Ft
Boltban független Lybra: 44000 Ft. -
zedok
őstag
Bemész. Rákérdezel. Hátulról előre hoznak egyet, megemlítik h ne kapcsold be a kamerát, ne fotózz vele stb. Igazából én is elmentem még a megnézése után egy 10-15perces sétára. De belegondolsz. ZTE Blade vasa, 5mpixel kamera(jó nem a legjobb, ez igaz) , villanó, 2.2 android. És az ára
Mellesleg sokkal kisebb készülékre számítottam. 194 cm vagyok és azért a kezeim se picik. De ez a készülék nem is bújik el benne.
Mondjuk ami talán zavar, hogy csak 1 év garancia, de ennyi pénzért...Legalább kitanulom az androidot kicsit
Nem a legfejlettebb teló ez igaz. Nem egy SGS2. Nem is egy Defy (mellesleg ezen gondolkodtam, de húztam a számat ezekre az összegekre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Automobilista 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged