Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
mbalint987
üzenetére
Én kérek elnézést, csak már nem hiszek az emberi jóságban.
Pl.: A vöröskereszthez beáramló jobb minőségű ruhákat általában megtalálod valamelyik közeli turkálóban pár száz forintért. Szépen fogalmazva, az emberek empátiájából jó pénzt lehet keresni.
Szóval, amikor úgy látom, hogy egy amúgy elég szűk rétegnek eladható csecsebecsét megváltozott munkaképességűek készítenek (és ez a "reklámban" is ki van hangsúlyozva), erős bennem a gyanú, hogy a későbbiekben az emberek empátiáját kihasználva fogják eladni. Valahogy egy "jó" terméknél nem érzem fontosnak a termékkészítő kihangsúlyozását.
Persze, lehet már csak én vagyok ennyire lenullázva jóhiszeműségből. Lehet tényleg csak örülnek, hogy egy nehezebb sorsú rétegen tudnak segíteni, ezért hangoztatják, hogy ki hol és hogyan készíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest