- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #83 üzenetére
Melyik boltban kapsz S3-at?
-
DemonDani
addikt
Hát azt hogy mennyire etikusan csinálják a dolgaikat valszeg mi sosem fogjuk megtudni, de azért sztem az már monopólium ha egyetlen gyártó van akinek van hasznosan erős GPUja, most S3? lol XD
Hát ha én gyártok egy autót amiből csinálok évi 20 darabot, és mellettem egy gyártó van de az a piac 99,99999999%-át birtokolja akkor nem monopólium mert még én is csinálok autót?
Elvileg értem hogy nem, dehát azért.
Meg tegyük fel hogy nem lesz gubanc mert ugye magától elmegy az nv nincs mit tenni, de az árakkal a hézag ugyan úgy megmarad (amire nem is reagáltál így gondolom egyetértesz) -
DemonDani
addikt
válasz
LackoMester #58 üzenetére
55ért biztos nem a piacra dobásakor vetted, most viszont igen 99ért, ez még most nem valós alap.
Majd csak a következő generációnál érezheted az nv hiányát inkább, most ez még nem ilyen feltünő mint ahogy beállítod. Ennél sokkal rosszabb lesz. (halkan jelzem jön egy Fermi nevű izé amiről semmit nem tudunk gyakorlatilag UGO = Unidentified Graphic Object)
-
DemonDani
addikt
Persze, ezt tudom.
De mi felhasználók vagyunk. Nekünk jó lenne a CUDA támogatás akár gyengébb formán is de lenne, most meg mi van? Nagyjából semmi ami GPGPU... DXVA meg esetleg talán konverter.De szted mit fog ahhoz szólni többek közt az EU ha egyetlen desktop gpu gyártó marad?
És mi felhasználok majd akkor is örülhetünk a jó áraknak?Hát majd a francokat...
Akkor jön el nekik a Kánaán! Azt tesznek amit akarnak, annyiért adnak ahogy akarnak, és hülyék lennének nem úgy tenni mert az AMD nem éppen az a cég aki fürdik a haszonban. (ezután lassan azzá válik...)Sok usert milyen jó látni
Érzvelnek az AMD mellett, maguk ellen...
Higgyétek el addig jó amíg van Nvidia. Aki ha csak látszólag is de vetélytárs!infectedmann:
Enélkül nincs fejlesztés10.1-es gamek mind atira optimalizáltak mert 10.1et csak atin tudtak optimalizálni és visszafelé ugyan ez a CUDA-s holmikra igaz.
-
DemonDani
addikt
Azért az is érdekes hogy mindenki szidja az Nvidiát mint a bokrot mert most ez a menő, de azt mindenki elfelejti ami a cikk végén van. Bizony a CUDA nyitott, és a kedves AMD magasról tesz rá. Pedig ne felejtsük el hogy ezen egyszerű lépéssel már mennyivel jobb lehetne nekünk... Hasznosabb mint a DX10.1... Noha már most talán kialakul a konkurencia CS meg OCL, de ezeknek fejlődniük kell egyből nem lesz minden CS meg OCL támogatásos, és ezen ajánlat már 1 éve is volt nem ujjkeletű a dolog, és akkor bizony még kanyarban sem volt konkurencia (most érnek a kanyarhoz...)
És miért van ez így? Mert az AMDnek nincs hozzá kedve... azért elgondolkodtató szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest