- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyermekem is ilyenen nézi a mesét. (Ki lett nevezve mesenézősnek,mert nejem kapott új készüléket,ezt meg a gyerek megörökölte.)Ne aggódj,én is falhoz vágnám néha.
Tök üres a rendszer...csak egy YT alkalmazás van rajta,semmi más,plusz a google alkalm.jórészét letiltottam,mègis úgy lefagy a YT,lassul a rendszer egy idő után,hogy újra szoktam indítani,stb. Na akkor kapok idegbajt. -
Massmurderer
őstag
Hát a face progi még a 6GB ramosat is belassitja egy idö után.Az a progi alapba is egy memoriazabáló vacak.még akor is fogyaszt ha be sincs kapcsolva a net vagy nem futt a progi,mivel csomó progit,alkalmazást használ.Pl. zene,galéria,file megosztás,névjegyzék.nálam fent sincs,elsö progi volt amit letöröltem a telóról
Söt...életembe nem léptem fel facera mobilal.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest